Motordagen 2018.

Så var Motordagen slut för i år. Det är så konstigt, det känns alltid som det "precis varit" när det är dags för nästa gång trots att det bara är en gång om året; varje 1 Maj. Det brukar i stort sett alltid vara sommarväder då men i år var det rätt ruggigt men det funkade ändå. Det regnade inte förrän på kvällen när det ändå var slut.
 
Star jobbade på Motordagen precis som förra året, så henne såg vi ingenting av då det var 5000 personer över området i vårt lilla samhälle. Hon smsade att hon hade sett en hoodie som hon gärna ville ha men inte hann köpa själv så vi letade rätt på den. Sjukt dyr, 500 spänn. K försökte pruta men icke! Annars är han kungen av prutning. ;)
 
Rydell & Quick spelade vid 14:30-tiden, en himla massa låtar & duktiga var dom med. Vi stannade inte till slutet men det gjorde Ninja & hennes vänner. Dom stod längst fram & fick några selfies med dom. ;)  Sen gick vi hemåt för att grilla trots vädret. Det blev korv med bröd samt flintastek med diverse tillbehör. Mumsigt! Årets första grillning!
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad får hon för att jobba där under en dag :)?

Svar: 500 riksdaler.
Cim von Wowern

2018-05-03 @ 09:15:16
Postat av: Anonym

Toppen ju :)

2018-05-03 @ 15:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: