Gungor.

Märkligt det är med graderna just nu. Riktigt April-väder. Inatt var det minusgrader t.o.m, men solen & graderna är på väg upp nu.
 
Igår kväll satte vi upp nya gungor på gungställningen. Dom har varit trasiga i något år så det har inte gått att gunga förutom på en annan gunga där man sitter mittemot varann. Ingen klassisk gunga alltså. K hade köpt med sig två gungor hem så dom sattes upp & sen sågade vi till en lång bräda att skuva fast under gungställningen. Det tog bara 11 år men nu är den stabilare. ;) Får se om vi får till en sandlåda i år. Det är något som hade varit riktigt bra att ha hemma i trädgården.
 
Sen hjälpte jag Seven att få ner sin fotboll som han hade sparkat upp i ett träd på skolgården. Jättehögt upp, han provade klättra först men det gick inte alls. Så vi tog med en lång bräda, hehe. Där gick vi båda två bärandes på brädan in till skolgården. :) Men det var exakt vad som behövdes för att peta ner den, så då var det löst ganska snabbt.
 
 

Handhållning.

Hålla sin egen hand, det är Willows grej. Hon håller ofta ihop händerna, särskilt när hon är trött & somnar så. Men även annars med. Hon släpper inte taget på en lång stund. Bilderna nedan är tagna vid en & samma "handhållning" & då var det både gos i famnen en rätt lång stund + ett blöjbyte innan hon lossade greppet. :) BVC fnissade åt det också då hon gjorde likadant där vid senaste besöket. En rolig liten grej!
 
 

Städ-söndag.

Helgen gick fort som alltid. Lördagarna bara POFF! Det har mest varit lugnt. Ninja bakade chokladbollar igår, så nu är det kokos över hela huset. Måste absolut dammsuga idag alltså. Vika tvätt, sådana saker som jag inte gjorde igår. Hamnar efter direkt! Det är väl det söndagar är till för? Komma ikapp. ;) Brukar vara så här hemma i alla fall. Följt av tv-spelsmarathon på kvällen! :)