En Åke?

Snacka om skillnader i grader. Igår var det hela -16 här, idag +1. I förmiddags snöade det t.o.m. Massor! Men det la sig bara lite grann, det är ju för varmt. Fördelen är att jag kunnat sänka värmen = mindre dyrt. ;) Men det är så himla fint ute när det är så där riktigt, riktigt kallt.
 
För några dagar sedan dog ena marsvinet, Pjär. Så Larz-Greger är ensam kvar & eftersom att det är lag på att ha marsvin minst två tillsammans så ska vi idag hämta en ny vän till honom. Så att Greger inte blir deprimerad. Jag har letat i många grupper efter ett passande marsvin & till slut svarade en tjej. Detta svin vi ska hämta har också mist sin vän, så förhoppningsvis gör dom upp om rangen snabbt & kan sen vara vänner. Spännande ska det bli! Han är jättesöt. Heter Twix men vi funderar på om han ska få heta Åke istället. Det roliga är att Greger hette Plopp förr.. Är det ödet kanske? ;)
 
Åke:
 
 
 

Helgen som försvann.

Den här helgen gick verkligen i raketfart av nån anledning. Fredagen sa bara poff! Vi gjorde inget särskilt alls men det blev snabbt natt. I lördags åkte en del av oss till Västerås för att shoppa på Dollarstore som vi alla älskar i denna familj. ;) Star & Ninja gick runt en del ensamma & vi andra hittade en del, bl.a julpynt. Det finns alltid så mycket fint! Sen handlade vi lite mat innan vi åkte hemåt igen. Igår blev det mest städning & promenad i minusgraderna.
 
Skönt med måndag nu. Willow sover i vagnen sen jag lämnade Isis på dagis, så jag har fått igång en tvätt & ska nu se nyaste the Walking Dead innan hon vaknar. :)
 
 
 
 

Vill ni veta något chockerande?

Okey, okey - det är kanske inget chockerande för er men igår kom jag på en sak. Nästa månad (!) blir Willow 1 år! Vad hände där? Igår blev hon 11 månader. Det har verkligen gått sinnessjukt snabbt. Tänk att det är 1 år sedan som jag var höggravid. Med hosta.. Jag hostar än. Haha. ;)
 
Min lilla bebis. Hon älskar att ställa sig med stöd så det är mycket sånt nu. Men hon vill inte öva på att gå så det dröjer lite till. Om hon inte plötsligt bara går en dag. Det känns som att det kan bli lite hur som helst med den här lilla tjejen. Väldigt rolig är hon & förstår så mycket!