Möten: selektiv mutism.

Men oj, 5 dagar sen jag bloggade sist?! Det var verkligen inte meningen. Det är svårt att blogga när det sker saker  som jag inte KAN eller FÅR skriva om. Jag får liksom slå knut på fingrarna för att inte göra fel. MEN det kommer, det blir bättre. Jag älskar att blogga men mest fokus blir på Instagram då det går lite snabbare. ;) Så kolla "mansondust" på IG om bloggen är lite tom då & då. :)
 
Annars då? Det har varit en rätt fullspäckad vecka hittills med bl.a möte ang. Seven igår med lärare & psykolog från BarnHab, som vi har några gånger per år. Pratar om hur allt går, framsteg osv. Så idag testade vi att ha ena läraren inne i klassrummet medans vi spelade in Seven på plattan som vanligt, han svarar på frågor, läser m.m. för att klara kunskapskraven. Läraren satt nere i ena hörnet & vi satt längst upp i mitten. Ändå rätt nära, kanske 3 meter ifrån. Han läste! Utan tvekan så började han att läsa det han skulle. Seven pratar fortfarande inte i skolan annars eller med sina vänner MEN ringer till min morfar bl.a & pratar, babblar med syskons kompisar osv. Det är lite snurrigt men sån är Seven. :) Det går sakta men säkert framåt. Små, små steg utan krav, annars låser det sig.
 
Nästa möte blir i slutet av Aug, det ska börja en ny lärare tyvärr & denne behöver såklart informeras om allt vi pratat om vid tidigare mötena om hur han ska bemötas & så. Typiskt att det återigen blir en ny, det var det förra Augusti också. Men det är två lärare & den ena är i alla fall samma, det är skönt.
 
 

Ny telefon.

Ninja fick en ny telefon av oss i lite försenad födelsedagspresent. Hon blev JÄTTEGLAD för hon har önskat sig en ett par månader nu då den förra är lite för trög för hennes behov. Så den fick istället Seven, den duger bra till honom just nu. Han gör inte riktigt samma saker på nätet som Ninja. Hans första egna & han blev också jätteglad! Han är ute så mycket just nu så jag behöver kunna nå honom känner jag.
 
 

Långledigt.

Aa... som jag längtar tills det är middag! Då blir det ugnsbakad laxfilé med en citron & dillsås över samt färskpotatis. Alltså jag dreglar! SÅÅ GOTT!
 
För övrigt är det stekhett ute & jag orkar inteeeee. +25 i skuggan & jag avlider. Ge mig höst i alla fall.. Jag tänker gnälla på sommaren för det är tillräckligt många som "njuuuuuuter" av det "fina vädret". Varför är värme klassat som fint väder? Varför kan det inte vara när det är regn eller snö? En fundering jag brukar ha. ;)
 
Nu är det långhelg, så barnen fick chokladsockerkaka som jag bakade idag, tillsammans med nyköpta jordgubbar som mellanmål. Uppskattades massor. :)
 
 
Igår nedan: