Elodie Details AW18.

Elodie Details har släppt en massa fint inför höst & vintern. Jag är inte det minsta besviken - det finns en hel del som jag skulle vilja ha! Kolla bara åkpåsen & filten i fejkpäls! MYSIGT! 😍
 
Något som jag uppskattar med detta märke är att dom alltid lägger ner omsorg på sina foton. Det är inte bara nån standardbild på en mössa utan det är alltid fina miljöer. Drömmigt!
 
 
 

Dagis & sneakers.

Det går otroligt bra på dagis för Isis. Inget strul alls & hon leker glatt. Igår hade hon cyklat på en trehjuling så det skulle hon göra idag med. Mycket viktigt! ;)
 
Vi är förkylda här hemma men ingen är febrig som tur är. Mest snorigt & nån som har ont i halsen. Jag har nästan tappat rösten men har inte ont i halsen idag. Hm..Så hoppas att det går över snart. Willow är väldigt snorig till & från under dagarna. Så där att hon har svårt att äta & andas samtidigt trots Physiomer. Men nätterna är bra, inget krångel då. Tur det!
 
Har beställt födelsedagspresenter till Star, så nu är det klart. Skönt.. så kan jag fokusera på julklappar snart istället. En present får hon dock i förskott då hon önskade sig ett par svarta Adidas-sneakers av gammelmorfar & Micke, som beställdes hit igår. Så dom får hon ha när dom kommer helt enkelt, typ senare idag. :)
 
Idag släpper Mini Rodini vinterkläder kl 10, så det ska jag ha lite koll på. Oxy behöver en vinterjacka!