Jobb & shopping.


 
Idag följde Isis med mig när jag jobbade i förmiddags. Eftersom att ledigheter nu är över har jag ingen som kan passa henne så länge den timmen jag är borta, men jag frågade & det var helt ok att ha Isis med mig. Hon fick en egen dammtrasa att hålla i & varierade mellan att gå efter mig & att sitta bland legot i barnhörnan. Jag var lite osäker på om hon skulle börja skrika när jag dammsög, haha.. men det gick bra. Sen vandrade hon oblygt fram & tillbaks under tiden. Men nästa gång ska jag ta med vagnen för vägen hem tog 40 min, som annars tar 15. ;)
 
Sen idag mot kvällen åkte vi allihopa & shoppade lite smått. Ljusbollar att hänga i fönster, fluffiga soffluddar, en filt, skärbrädor, vattenmuggar till barnen att ha i skolan, en blomma & två krukor, bl.a. Innan vi åkte hem igen köpte vi med oss mat på Sibylla för det blev lite sent att ställa sig & laga mat.
 
 
 

Woop!


Första skoldagen avklarad!
 
 

Renovering & skola.


Imorgon! IMORGON! Då är det skolstart - no more sommarlov! Star börjar dock på torsdag men det gör ingen skillnad direkt då tre barn börjar imorgon bitti. WOOP! Ursäkta men jag är så trött på lov nu. Inte för att det är jobbigt att ha barnen hemma utan för att bristen på rutiner & saker att göra äter upp mig. Jag ORKAR INTE hitta på något kul att göra varje dag, alltså blir alla rastlösa. Det har blivit mycket plattor dom sista dagarna nu, något som jag annars är mer sträng med & bara tillåter på helger/kortare lov. Men det blir svårt efter 2 månader. ;)
 
Vi får dela upp oss imorgon då alla får nya klassrum & det dessutom är Oxys första dag. Så en får gå med Oxy & leta upp hans hylla & en får gå med Seven. Ninja börjar i 5:an & får möta upp nån kompis & fixa det där själv. Har packat allas väskor så att dom får med sig regnkläder & gummistövlar att ha i skolan. Lika bra att ta med 1:a dagen tycker jag.
 
Annars har vi börjat renovera på Ninja & Sevens rum. Vi har inte gjort något där inne nånting & vi flyttade hit för 11 år sedan. Det var nämligen nymålat där då. Men nu är jag SÅ trött på färgen där inne som är nån trött, unken blå. Sen var det enorma mängder av häftstiftshål över hela väggarna - Star hade rummet först & det är mest från henne. ;) Så vi har spacklat & spacklat, igår slipade vi alla väggar så dom är jämna & torkade av efteråt. Sen var det slipdamm överallt, så jag satt & torkade på knä med blöta trasor & moppade sedan. Fick damma av hela huset kändes det som. Riktigt skönt att bara ha målningen kvar. Grundmåla nu nån dag & sen på med den riktiga färgen. Men jag jobbade idag & ska även på torsdag, så jag behöver vila kroppen lite. Men slutresultet kommer här sen!
 
 

RSS 2.0