Click-mat.

I samarbete med Twistshake har vi fått hem deras click-mat i en härlig babyblå färg. Detta är ett underlägg som liksom slickar sig mot bordet. Särskilt bra på stolar/bord av plast eller blank yta men funkar ypperligt på vårt träbord också. Jag torkade med en fuktig disktrasa på bordet innan också för lite extra sugplopp-effekt. Isis slet i den men inget hände. Även jag har stått & dragit i den igår kväll när jag öppnade paketet.Star undrade vad sjutton jag höll på med, haha! Tallriken är avtagbar, man bara vrider loss den.
 
Just nu har Twistshake en superstor utförsäljning på ALLA deras neonprodukter! Med min kod "mansondust" får du hela 60% rabatt på neon & 20% på pastell! Dessutom får du ytterligare 30% på deras redan rabatterade neonprodukterna (ej paket) 😄 Passa på, dessa neon kommer inte tillbaks! Jättesynd tycker jag.
 
 

BVC.

Så har vi varit på BVC. Det var visst inget annat än vägning & mätning idag. Willow följer kurvorna, 5155 gram & 60 cm. :) Har ny tid den 21 Mars, en dag före tremånadersdagen. Då blir det vaccination.
 
 
 
 
 

It's been a while..

Hoppsan, nu var det visst några dagar sen jag bloggade sist. Jag gillar inte att blogga via mobilen så nu när min datorhörna är borta sen vi möblerade om, står inte datorn framme hela tiden utan den får tas fram vid tillfälle. Så det blir inte alltid att jag kommer ihåg att blogga - instagram är på så sätt enklare.
 
Sportlovet är över för denna gång & det känns skönt. Det blir så extremt långa dagar på loven. Så det känns skönt att allt är igång igen. Jag har varit & handlat lite & hämtat hem Oxy. Isis var på bra humör & trotsade ingenting. Plötsligt händer det! ;) Hon pratar bättre & bättre, kommer med nya ord hela tiden. Willow har börjat le & imorse kom något som var början på ett skratt. Ett gurglande liksom. Hon har blivit en liten person! Jag längtar tills hon kan byta vagn, vilket blir om ca 1 månad. Är så trött på den tunga, vill ha vår lätta Greentom igen.
 
Imorgon ska vi till BVC på 2 mån-kontroll. Blir väl vaccination då? Minns aldrig vad som görs när.
 
Bilder från lovet: