Finpost & rabattkod!

- i samarbete med Ekobarn.se -
 
Förra veckan nylanserade Ekobarn.se sin webshop med en massa nya fina märken & jag fick även äran att dela med mig av en rabattkod som ett öppningserbjudande till mina läsare. Om man anger "Mansondust20" i kassan får man 20% rabatt på hela sin order under September & Oktober!
 
Jag gjorde själv en order på lanseringsdagen & har fått hem det. Supernöjd med min beställning, färgerna & mönster är verkligen ögongodis! 😍 Byxorna med papegojorna är till Isis, bodyn & turkosa byxorna är Willows. Bodyn är dock i 80/86 så den får nog vänta en stund. Rosetten får dom dela på.
 
 
 

Studiedag.

Idag har alla studiedag utom Star, hon är ledig på fredag. Så igår åkte Oxy & Isis till farmorn över natten. Det var länge sen så dom var taggade! Ninja sov över hos en kompis med några andra, dom hade "tjejkväll". Så kvällen igår var lugn. Star sov bort den som den trötta tonåring hon är & Seven var hos en kompis till kl 20, så det var bara Willow som var vaken/hemma av alla. Idag är det bara Seven & Willow här. Märkligt känns det... vad gör man med all tid när man har 1-2 barn? 😉
 
 
 
 

Panda-mania!

- Inlägget innehåller ad-link -
 
Jag tycker väldigt mycket om pandor, särskilt tecknade. Jag tycker om att rita dom också. Har en del pandor på väggarna som detaljer i Isis rum, även några i Seven & Oxys rum. Jag är väldigt sugen på mattan här nedan & såg samtidigt att det fanns annat med samma panda. Det vore ju lite roligt!
 
Allt finns hos:
https://stelladetails.se/