En traktor!

 
 
Oxy fick igår en av sina födelsedagspresenter ett par dagar i förväg. Vi är så otåliga så vi har svårt att hålla på rätt dag, haha. I alla fall... han blev jätteglad & skrek rätt ut när han öppnade kartongen & såg att han hade fått en traktor med släp! Oxy brukar åka runt på sin lilla rosa Bobbycar när K klipper gräset med åkgräsklipparen, så låtsas han att hans också är en sådan. Nu kan han leka det lite mer verklighetstroget. 😊 Så ska han få lite verktyg på söndag när han fyller år, så att han kan mecka med motorn. Man kan lyfta upp huven nämligen & kika på "motorn". 😉
 

 
 
 
 
 
 
 

Våffla.

​Jag har suktat efter denna filt från Elodie Details sen den kom ut, när det nu var.. i höstas kanske? Så när Lillfisansbarnshop.se hade rea på sitt sortiment förra veckan passade jag på att beställa hem den - äntligen!  Se så fin den är!
 
 

Zlatan?

Sevens högsta dröm har typ varit fotbollskläder & långa fotbollsstrumpor. Så hittade jag dessa på H&M, slog till snabbt. han blev såklart suuuuperglad! Bott i kläderna sen dom kom, haha.