Posten kom med vårkänslor!

​Blev nyfiken på det här printet & testade att klicka hem en overall till Isis. Det är en softshelloverall från märket MOLO, perfekt till varmare vinterdagar med en fleece under i en åkpåse & under våren. Fjärilarna känns ju väldigt passande till just våren! I like!

Finns hos bl.a Babyshop.se. Detta print finns även i vårjacka! Det är så himla bra med plagg som dessa då dom andas & är vind- & vattentäta. Lätt värd varenda krona.
 
 
 
 

Jag gillar inte andras ungar.

Hej vänner! Intressant väder idag. Först regnade det & blåste, som jag skrev tidigare idag. Det regnade/blåste iskalla smådroppar rätt mot pannan hela tiden. Fick huvudvärk! Var sen inne någon timme innan Seven skulle hämtas & kommer då ut till solsken, fågelkvitter & nästan vindstilla. Trodde nästan att jag hade vaknat till en annan dag!

 

Det gick bra att läsa i skolan för Seven. Han är så duktig & läser nästan rent. Snabb som fan i huvudräkning är han också! Hur som helst, när vi väntar utanför klassrummet för att kunna gå in ensamma & låsa om oss, så är det alltid flera barn som liksom omringar oss & ska fråga tusen frågor & bla bla. Jag gillar inte barn, bara mina egna. 😉 (knappt det ibland, ha!) Men det jobbigaste är att barnen pratar över huvudet på Seven & frågar & berättar saker. Jag har försökt förklara för dessa barn, lite fint så där, att Seven tycker att det är lite jobbigt när dom frågar så mycket om hurvida han pratar eller inte. Det där går inte in tyvärr. Så vad gör man? Dom är inte elaka utan är frågvisa som barn såklart är. Så det gäller väl typ att se om intresset för honom svalnar. 😉

 

Molo Pearls.

 
Är riktigt nöjd över att ha fått tag i pärlfilten från MOLO som är slutsåld överallt. Den kostade lite extra än vad den gjorde i butik men det var den helt klart värd. Den är ljuvlig! Jag ger mig liksom inte - jag letar & letar tills jag finner det jag söker.
 
Det ser ut på bilderna som att strecket över filten är en missfärgning men det är bara skuggan från ett veck då den varit vikt hela tiden tills den hamnade hos mig.