Jag är med..... fisk!

Har varit & hämtat ut den efterlängtade fiskfilten!
Så fantastiskt underbar.
 
Jag älskar fiskarna & har haft babypåslakan med det, använt det som en filt. MEN, filten har alltid lockat i bakhuvudet. Den har dessutom en ljus, ribbad baksida som jag älskar. En fin kontrast till fisktyget.
 
 

Disco.

Fredag! Så välkommet. Nu är jag trött, jag behöver lite helg... Det känns som att förra helgen försvann i all bröllopsväntan, så nu behövs det verkligen.
 
Isis sov hela natten i sin säng inatt. Hon somnade runt 19.30 efter att jag försökt lägga henne i en timme. Då gav jag upp & gick därifrån. Sa åt henne att ligga kvar & sova. Hon somnade! Idag vaknade hon kl 7, en halvtimme efter att vi andra gått upp. Fantastiskt skönt att få sova i sin egen säng hela natten, annars brukar hon vakna till efter halva natten ungefär så då lägger jag mig där i hennes säng resterande timmar. Det är för trångt i vår säng nämligen, hon kräver utrymme när hon sover & blir irriterad om jag ligger för nära.
 
Ikväll ska Ninja på disco. Hon hänger med sin kompis hem efter skolan & fixar sig där, så får dom skjuts av mamman. Så Ninja kommer hem sent ikväll. Hoppas att det blir kul! Jag gick aldrig på disco, jag hatade människor tidigt. ;) Men Ninja älskar discon. Hon är väldigt social.
 
Seven har lekt med en kompis varje dag nu efter skolan. Idag har han skrivit en lapp som han ska visa kompisen, om dom ska vara här hemma & leka idag. Så får vi se. Det blir i sådana fall 1:a gången som Seven bjudit hem en kompis - han är annars ute & spelar fotboll osv med andra barn. Spännande! :) Dom leker bra trots att Seven inte pratar med honom, även om jag försöker övertala Seven att testa..
 
Star då? Spike kommer efter skolan & åker hem ikväll, så dom lär vara nere på Stars rum hela kvällen. Ska köpa godis till dom lite senare idag.
 
Star.

Svart som natten.

Det gick fort, idag låg jackan i brevlådan. Eller nej, brevbäraren knackade på med posten idag faktiskt. Jackan kom i en bred kartong som inte fick plats i brevlådan, så det var ju skönt att få leverans direkt till dörren så slapp jag hämta ut den hos ombud.
 
Jag såg direkt att storleken blev ok. Återstod bara att se vad Seven skulle tycka, han är SÅ kräsen så jag vågar inte slappna av förrän han sagt sitt. Men den fick godkänt snabbt & han tyckte det var bra att den tål regn också. Det regnade idag nämligen & han kom hem rätt blöt efter att ha lekt ute med en kompis. ;) Så denna blir perfekt. Visst, kanske lite tråkigt med svart men Seven vägrar så många färger att jag körde ett säkert kort. Dessutom passar den ju till allt - om jag ska vara extra positiv.