Skoltankar.

Dagen har gått fort & det har varit en del att göra som alltid på måndagar. Det slår aldrig fel, det är alltid fullt ös just då! Oxys utvecklingssamtal gick bra. Fröken hade bara fint att säga om honom. Jag tycker fortfarande att det känns underligt att han går sina sista månader där nu innan sommarlovet. Sen är det skolstart med förskoleklass. Det går man i på skolan, med klassrum, lärare, skollunch, skolavslutningar osv. Så det räknas absolut som "skolstart" även fast det inte är skolplikt ännu. Tycker det är bra det där.. det är mest lek men lite mjukstart inför klass 1 året efter. Istället för att kastas rätt in i skolan som när en själv var liten. Jag som var ett sånt blygt, tillbakadraget barn hade säkerligen mått bättre av den mjukstarten som mina barn får/fått.
 
När Oxy börjat i skolan har vi alltså inget barn alls på dagis, förrän det är Isis tur i Augusti 2018. DET kommer kännas konstigt men samtidigt himla skönt! Bara ha skolbarn & Isis hemma fortfarande. Lite längre dagar för Oxy också. Tror det blir skitbra, jag är redan taggad!
 
 
Idag.

Åter till vardagen.

Helt otroligt! Isis sov i egen säng HELA natten! Jag nattade henne i våningssängen (Oxy sover upptill) igår kväll, det tog nästan en timme men sen sov hon kl 20. Sen kom hon upptassandes strax innan kl 06 & la sig bredvid mig. Hon vaknade nog av K som åkte till jobbet. Natten innan gjorde jag likadant men då vaknade hon vid 02 & då var jag helnöjd över att hon ändå legat i egen säng så många timmar. Och nu, hela natten! Får se hur kommande natt går, det har ju en tendens att bli lite olika med sånna här små.
 
Idag är det slut på sportlovet & barnen är i skolan & på dagis. Bara Isis & jag hemma en stund till. Jag har städat & sånt där. Skönt att komma in i rutinerna igen! Ska veckohandla lite innan det är utvecklingssamtal med Oxy innan vi ska hem för lunch. Sen är det det vanliga läsandet & spela in Seven i skolan efter att skolan slutat.
 
Star & Ninja kom hem från gammelmormor igår & hade en massa nya grejer med sig. Böcker, smink, idrottskläder, Puma & Nike-skor, vårskor, muggar & sängkläder. Så dom verkade helt klart nöjda med den resan. ;)
 
 
 
 

Bajs.

Hahaha... ja, bajs. :) Eller snarare en powerbank till Star. Hon behöver en utifall att eftersom att hon åker skolbuss & in till stan osv. Skönt för mig som mamma mest av allt tror jag.. att veta att den finns i väskan.