Escada Magnetism.

 
Som jag älskar denna parfym. Fick den av K för flera år sedan & när den tog slut har jag testat några andra men alltid saknat denna doft. Hittade den för runt 350:- på nån nätbutik jag inte minns nu men jag använde en sån där jämförelsesite. Jag brukar inte ha parfym när jag ammar men nu är det fritt fram... :)
 
Doften är så svår att beskriva men den är både somrig & kvinnlig som den är "mörk". Den luktar annorlunda, lite sötare, när den fått torka på huden, eller vad säger man? Det är just DEN doften som jag verkligen gillar. ♥
 

Shooter.

På två dagar såg jag klart serien "Shooter" som har 10 avsnitt (ca 45 min styck). Jag fastnade totalt & nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv nu när serien är slut! Jag trodde den skulle komma i flera säsonger men nä.. insåg rätt snart att det vara fanns en. Ska gråta en skvätt tror jag! Nån annan som sett? Jag har dock inte sett filmen med samma namn & tänker nog inte göra det då dom handlar om samma grej men det är olika karaktärer.
 
Så blev det lördag & pojkarna är hemma från farmorn. Ninja hade det skoj på discot igår kväll, så allt är frid & fröjd just nu. Barnen spelar lite & Isis sitter & ser på. :)
 
 
 

Softshell.

 
85:- inkl. porto gav jag för denna Molo-softshell till Oxy. Trycket fram är lite skavt men det påverkar ju inte funktionen. Annars är den mycket fin. Färgerna är underbar, riktigt knalligt! Det blir en mycket bra vårjacka på dagis.
 
85:- alltså... 39:- i bara porto. Lätt ett litet kap anser jag. :) Dessa kostar 600-700:- nya.