Utställning.

Igår (torsdag) var det utställning & sånguppvisning i Oxys klass. Det var alldeles för mycket folk & alldeles för varmt. Stimmigt, ingen kom fram nånstans, såg inget av utställningen typ. ;) Konstant sorlande ljud. Jag är känslig för sånt! Men Oxy var glad & nöjd när vi sen gick hem. Han var jätteglad över att jag kom dit - självklart kommer jag dit! Det vet han. Det gör jag ju alltid, varenda gång.. år efter år. Men han ärväldigt så där.. omtänksam & empatisk. Mån om alla andra. Väldigt rar!
 
På vägen hem red han på sin käpphäst som han gjort själv! Så duktig!
 
 
 

Färgglatt.

Sen vi målade om i båda barnrummen på denna våning så har jag försökt fixa till det allteftersom. Det har inte varit kul innan pga trasiga tapeter! Men nu går det att piffa med rummen. Igår hämtade jag ut det andra överkastet så nu känns ena rummet (Isis) mycket finare, lite mer ordning men samtidigt färgglatt & barnsligt. :) Det är ju extremt inne med gråskalor, särskilt i barnrum. Visst är det fint! Men inget för mig, inte till mina barn.
 
I början försökte jag dock hålla klistermärken borta från sängen.. ville ha den ren & fin. Så jag vet inte hur det blev till att alla klistermärken man får får endast sättas på sängen. ;) Men men, det håller väggarna klistermärksfria i alla fall! Så vad gör det om 20 år...?