Ett halvår!

Idag har den här lilla bruden funnits hos oss i ett HALVÅR!
Är så tacksam för livet som gett oss 6 fantastiska barn.
 
Jag längtar tillbaks till BB. Den är magisk den lilla tiden man är där. I en liten bubbla!
 
Den här bebisen är helt otrolig! Älskar henne så mycket.
 
 
 
 
 
 

Mental vila.

Igår åkte Ninja, Oxy & Isis till farmorn över natten så här hemma var det sjukligt tyst! Oxy & Isis är dom som låter mest. Det är alltid dom som springer & jagar varann eller får varandra arga så det skriks. Det var väldigt skönt & behövligt för dom båda har inte varit hemifrån samtidigt sen... evigheter. Inte nånsin kanske?
 
Star & jag såg på Wrong Turn (hon har ej sett filmerna, jag har) medans Seven var på fotollsträningen på kvällen. Vi åt ostbollar & Drömmar. :) Nu kommer snart odjuren hem igen men det känns helt ok nu när skallen fått vila lite!
 

Born This Day.

- samarbete -
 
 
Fick hem den här otroligt fina tavla från https://bornthisday.se/ nu i veckan. Jag velade mellan denna samt en med skogsdjur & helt andra färger. Nu när jag fått upp denna på väggen så blev det HELT rätt. Rätt färger, rätt stil. Är så himla nöjd! Den är större än jag väntade mig, vilket är ett stort plus! Ska bara hitta en snygg ram att ha till.
 
Tavlan kom förpackad i en jättefin rund kartong, prydd av olika figurer & ett lock. Känns inte alls ok att slänga så den har Isis & grejar med. Ska försöka komma ihåg & visa den senare.