Mini Rodini, nytt släpp!

Jag tycker att det senaste släppet från Mini Rodini var helt ok! Nu är jag nyfiken på vinterplaggen som kommer i höst, även om jag sett lite bilder redan. Bland annat jackor med änderna (s & skotsrutigt.
 
Inget har jag beställt hem ännu. Jag suger på karamellen ett tag till & kanske har jag tur att norpa något på rea längre fram istället. Inget "MÅSTE HA!" just nu & det är ju skönt, haha. Dessutom har barnen (de som vill ha MR på sig) tillräckligt med plagg i garderoberna.
 
Mina favoriter från släppet:
 
 
 
 

Namn.

Jag tycker att det är jättekul med namn! Jag är inte gravid eller har planer på att bli det den närmate tiden, men jag samlar på namn i min skalle. Favoriter antecknar jag. Tappar oftaste bort dom men hittar igen. Går tillbaks, ser att jag ändrar favoriter. Sen finns det ju namn man kan tycka är fina "men inte på mina egna barn". Sådana sparar jag i huvudet också, för att kunna tipsa andra om.
 
Med dom 5 första barnen kom vi fram till tilltalet tillsammans & så varsitt namn, så att barnen hade tre stycken var. Willow har också tre stycken men denna gång kom inte K på något bra namn alls så för att barnet inte skulle förbli namnlöst fick jag ÄNTLIGEN bestämma alla namn SJÄLV! Så det är alltid 6 barn man ska skaffa tills mannen ger upp, haha!
 
Star Jemina Soda, Ninja Celsia Pixi, Seven Ymer Link, Oxy Ever Storm, Isis Elda Minoo, Willow Varga Winter. För min del har det varit viktigt att tilltalet står först, för mitt eget namn är Marielle Cim, alltså blir jag ständigt uppropad som Marielle i väntrum. ;) Jag kan tycka att det är ganska drygt faktiskt eftersom att jag får sitta & vara beredd på båda namnen.
 
Vad heter era barn?
 
 

Födelsedag.

Jag tror att Isis hade en bra födelsedag. Hon förstår inte riktigt innebörden mer än att det var hennes dag. "Min föddeddeda!" Vi åt glasstårta istället för tårta, det är för varmt för att vara sugen på tårta helt enkelt. Nästan för varmt för glass med iofs, man fick äta fort! 😉 Hon tyckte om sakerna hon fick, det var roligt att se. Jag tycker att det är så svårt att köpa åt 3-åringar för dom tycker om olika saker olika veckor.
 
Hon fick bl.a en kulram, ett Lalaloopsy-hus med tillbehör & docka, en liten rittavla, en hoodie från Molo, ett par rosa gummistörvlar från Kavat, 4 olika Pixi-böcker, annat pyssel att sätta små runda saker på en ram med massa hål, en prinsessklänning & sneakers med paljetter. Isis har grejat med sina nya saker hela dagen & även dansat massor i klänningen & båda nya skorna, haha.
 
Isis tackar för alla grattis som hon fått & du som inte grattat henne (eller Oxy....) behöver inte försöka komma tillbaks till vårt liv igen.