Adidias + Mini Rodini!

 
Den 1 December släpps den första delen av Adidas & Mini Rodinis samarbete!

Det är en väldigt begränsad upplaga & kommer säljas i fysiska butiker mest samt hos Adidias onlineshop. Så himla synd att jag antagligen kommer bli utan eftersom att jag bara kan shoppa på nätet. Får se om jag får tag i något i Adidas nätbutik, annars får jag väl försöka på Tradera när andra lägger ut dyrgriparna.
 
Jag skulle SÅ gärna vilja få tag på track suiten ovan!

Att sluta nattamma.

I fredags bestämde jag mig oplanerat att sluta amma Isis på nätterna. I 16 månader har jag sovit ganska dåligt & kroppen värker. Jag ligger på samma sätt hela nätterna eftersom att Isis velat använda mig som napp. Så i fredags när vi skulle sova kände jag bara Nej. Tog på mig en tröja & Isis visste nog inte vad sjutton jag sysslade med. 😉 Hon var ARG! Men inte så jättelänge. Jag satte på en app med godnattmelodier som lugnade ner henne en del & till slut sov hon. Jag fick sätta på appen några gånger den natten men det gick hyfsat trots allt. Nästa kväll försökte hon inte ens dra mig i tröjan, men så ammade jag henne innan vi la oss ner, utan låg bredvid mig & jag klappade henne på kinden tills hon somnade. Lite samma på natten med att sätta på appen lågt.


Igår kväll dröjde det lite innan hon somnade men det var mest för att hon sov på kvällen, innan läggdags. Så hon var busig helt enkelt. Hon somnade till slut & eftersom att K skulle upp & jobba hade jag bäddat på soffan utifall att hon skulle böka för mycket - vilket hon gjorde, hon låg & snurrade runt & suckade osv. Så jag la mig på soffan med henne & efter en stund somnade vi. Ganska bökigt hela natten men rätt ok. Vid 05:30 ammade jag henne & tog sen direkt bort bröstet, sen sov hon i 1,5 timme till.


Jag kommer fortsätta amma på dagarna ett tag till. Dom flesta andra har jag slutat amma vid 18 månader, så det kanske blir något liknande med Isis också. Nattamningen är svårast att sluta med, (hon tar varken flaska/välling eller napp) så jag börjar där först.
 

Nu kan julen komma!

 Igår tog jag fram granen & pyntade den. Nu är allt juligt framme, bara julklapparna som ska läggas fram innan julafton & dit är det ju ett tag tyvärr. Chokladkalendrar är fixade också, barnen får två var så det blir 10 st att hålla koll på. 😏 Oxy tror att det är någon som fyller år & att julgranen är framme pga det, så surar han & säger att han minsann inte fick nån julgran på sin födelsedag. V a r e n d a dag sen vi började prata jul har jag fått förklara att man inte har en gran för att man fyller år. Men det går inte riktigt in i hans femåriga huvud.
 
Har satt alla barnens namn på en stor julgranskula, så det känns extra roligt! Hittade en på instagram som fixade till sådana "klistermärken" med en snygg font, som man sen själv klistrar fast på t.ex en kula. Kul!