Lamslagen.

Så var det fredag. Veckans sista simskola är avklarad & nu är det bara nästa vecka kvar. Väldigt skönt ska det bli. Här hemma är det mest lugnt idag. Star är hos Spike sen igår & kommer hem på tisdag. Tänker hela tiden att hon är nere på sitt rum innan jag kommer ihåg var hon är!
 
Jag mår illa som vanligt. Ständigt stadie av zombie, även om det nog har blivit liiite bättre. Kanske att det blir bättre & bättre? För några veckor sen var jag konstant jättetrött & såå illamående. Verkligen brutalspyor innan Lergigan köptes. 3 gånger om dagen tar jag dom, maxdos. Och knappt det var tillräckligt! Men nu kan jag dra lite på det.. har bara tagit en idag, när jag vaknade. Ska se om jag klarar mig på två idag.. kan hoppas!
 
 

Nummer 6!

Ni som följer mig på instagram har säkert redan sett nyheten, så det är dags att berätta även här inne.
 
 
I December kommer vi bli en familjemedlem rikare, om allt går hela vägen. BF är just nu 3 Jan, så det blir igångsättning månaden innan. Igår var jag på ultraljud för att se om barnet är friskt. Vad man kan se såhär tidigt (idag v 12+6) såg inte läkaren något som såg onormalt ut för tiden. Det var dock svårt att se tydligt på hela barnet eftersom att den är liten ännu men av dom mått som togs av huvud, underarmar & längd huvud till rumpa stämde det bra med tiden. Två ben fanns i underarmarna - vilket för mig är skönt att se eftersom att barnen vi mist innan har haft för korta strålben (samt lårben) eller inga överhuvudtaget. Det är själva kännetecknet på syndromet.
 
Jag såg själv att dom finns, men jag har svårt att släppa oron. Dels för att inte hela barnet är undersökt & dels för att pja, jag har oroat mig i tre månader, det är svårt att sluta oroa sig direkt. Men det känns bättre idag än igår, då var jag fortfarande väldigt tveksam trots UL-bilder i handen. Vi kommer tillbaks för rutinultraljud i v 18 ungefär, så om lite mer än en månad. Kommer vara rädd även då.
 
Vi berättade för barnen igår & det var väldigt skönt. Jag har mått så otroligt dåligt & varit så himla trött... samt att magen inte längre går att gömma. Den stramar rund under tröjorna oavsett hur jag klär mig & jag kan inte hålla in den heller längre. På mig syns det snabbt helt enkelt - vilket är väldigt jobbigt innan vi fått UL gjort.
 
Jag har skrivit några inlägg under tiden & sparat dom i utkast, så dom kommer att finnas under kategorin "Graviditet" om någon är intresserad. Står mest om ångest & oro, inte så jättekul läsning men jag vill ha sånt sparat.
 
Hur som helst; här har ni vår lilla 6:a. ♥
 
 

Badbyxor x3.

Beställde hem badbyxor till tre av barnen. Seven sa att han ville ha ett par andra för dom han har nu hade han även förra sommaren. Det är SpiderMan på & jag tycker dom är rätt fula så jag blev lite glad när han bad om andra. ;) Fick bli ett par turkosa. Oxy & Isis fick också varsitt par för dom hade inget att bada i alls upptäckte jag! Isis är sådana där blöjbyxor eller vad det nu kallas? Aldrig haft förr så det blir lite kul att testa. Extra kul att dom svarta matchar varann. ;)
 
Alla tre kommer från märket Lindberg & finns bla. hos Babyshop.se.