Vår söndag.

Idag har vi fått en del gjort. Vi åkte iväg rätt tidigt till Dollarstore för att se om dom hade fått in julsaker - vilket dom hade! Så vi köpte en del sådant, bl.a stående stjärnor som lyser & är batteridrivna. 30 kr styck & jättefina. Ninja fick igenom sin önskan om en minijulgran (eller inte mini direkt, men en mindre bordsvariant) på hennes & Sevens rum. Det blev en vit & så fick dom enas om ett glitter till; ett i guld. Lite smått & gott kom vi hem med. Inte bara julsaker.
 
Efter affären åkte vi till Stadsparken & rastade barnen. Vi åt risifrutti & drack festis ute mellan leken. Det var en liten oplanerad grej att leka utomhus, så nästa gång får vi klä oss lite varmare. Men det var roligt ändå sa barnen & var helt slut i bilen på vägen hem. :) Det var den söndagen det. Imorgon börjar Stars prao-vecka nr 2 & nu blir det att lasta & åka lastbil hela dagarna. Precis det hon vill jobba med senare! Så det blir säkert jättekul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Lindgren

Åh tack för tipset med julstjärna med batteri 😀🙏. Våran minsting kan inte låta bli sladdar utan ska pilla & dra iallting & helst dra det runt halsen oxå vilket kan sluta riktigt illa i värsta fall 🤐😣. Så nu blir det att ta en tripp till dollarstore i veckan & fynda julgrejer..😁🎅🤶🙆

Svar: Ja jättebra med sådana. Jag tycker sladdar förstör ofta, även om vi har sådant också men med batterier kan man ju ställa dom exakt överallt. :) Fanns i vitt & svart. Såg även en stjärna man sätter på t.ex vägg eller i fönster som också går på batterier.
Cim von Wowern

2017-10-22 @ 21:14:52
Postat av: Jenny Lindgren

Åh jag såg dem i reklambladet från dollarstore som vi fick förrut 😊. Får åka ut & kika nån kväll i veckan när gubben kommit hem från jobbet & kan avlösa mig med sjuka barn..😷😲😜

2017-10-23 @ 14:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: