38.

Idag är det 38 dagar till BF. Genast kändes det mycket närmare än för två dagar sedan när det var 40. ;) Ninja är född 26 dagar innan. Inväntar kallelsen för samtal för igångsättning men blir det som med Isis så kommer inte det samtalet ske förrän i 37 fulla veckor. Sjukt jävla sent.. 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför igångsättning, är det pga det gått fort innan och svårt att få tag på barnvakt?
Är det lätt att få beviljat igångsättning?
Vilka av barnen har du haft det med? Kommer din svärmor vara barnvakt till alla syskonen?

Svar: Jag har fött nästan på motorvägen två gånger, med Seven & Oxy. Det går väldigt snabbt. När Oxy föddes hade jag inget värkarbete heller, vattnet gick & sen krystade jag.. Kaos. Seven föddes nästan på parkeringen utanför sjukhuset, Oxy nästan i ambulansen. Jag vägrar föda på det sättet igen, jag vill åtminstonde vara "på plats". Jag hade inget värkarbete med Isis heller, som jag blev igångsatt med. Det tog 1 dag med sammandragningar men inget ont. Sen gick vattnet, 7 min senare är hon född. Jag har 4 mil till sjukhus & barnvakt.. Jag hinner inte in. Att få beviljad igångsättning gick enkelt. Räckte att läkaren läste om mina förlossningar. Det är den 1a ggn det är "svårast", sen nekar dom en inte med kommande barn. Man måste dock på samtal för det först. Dom vill se hur mogen man är & prata osv. Sen bestämmer man dag. Barnvakt blir väl svärmor, tills K tar över efter födseln. Han brukar åka hem till barnen några timmar efter den.
Cim von Wowern

2017-11-29 @ 16:12:19
Postat av: Nina

Ursäkta inte meningen att låta som ett förhör 😉 bara nyfiken, gick sjukt fort för mig sist gång så OM jag skulle göra det igen, vilket jag inte tror, men då hade jag nog velat ha det. Men hur är det att bli igångsatt? Är fet lätt att få igång förlossningen?

2017-11-29 @ 16:14:26
Postat av: Anonym

Okej ja då förstår jag verkligen att du vill ha igångsättning. Min 3a kom 5 min efter att vi kom in på förlossning gen. Krystvärkarna började komma i bilen... och svärmor bodde hos hosd under 2 v i fall om det skulle dra igång och tur var ju det. Hade aldrig hunnit vänta på henne.

Svar: Nej men precis. Man vill ju ha någelunda kontroll när man ska föda, inte köras runt i panik..Oxy kom också 5 min inne på förlossningen, efter ambulansfärd i kaos. Seven kom 14 min efter vi kom in, efter panikfärd i bilen med krystvärkar. Orkar inte ha det så mer..
Cim von Wowern

2017-11-30 @ 07:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: