Hästar.


Sängkläder till Isis från Mini Rodini.
Så mjuka & sköna.
 
 
 

Två år idag!


Tänk att vår lilla bebis fyller 2 år idag!
Dessa två år har verkligen susat förbi. Helt galet!
 
Jag var så himla rädd inför förlossningen, det var så skönt att ha den gjord.
Är tacksam & glad över att jag fick min igångsättning för att vara på plats & känna mig trygg.
 
Grattis Isis Elda Minoo,
hurra hurra hurra!
 
 
 
 
 
 
 

Gotland.


Vi tog en snabbvisit till Gotland, mest för att komma hemifrån & göra nåt annat långt bort. Det har varit två intensiva & långa dagar men nu är vi hemma igen. Vi hyrde en 8-bäddsstuga så det fanns gott om plats, så pass att Ninja & Star fick varsitt eget rum att gå undan i. Det var varmare här när vi kom hem än vad det var på Gotland, men det kanske blir så när det är hav så tätt runt om?
 
Isis är då slutkörd, hon somnade redan för 30 min sen - utan krångel. Hon som dom sista veckorna tagit tre timmar att få att somna på kvällarna trots ingen sömn på dagen. ;) Får se om hon sover hela kvällen eller om hon vaknar om ett tag. Aja, kan inte sitta en hel kväll med gallskrik så bättre hon fick somna. Imorgon vaknar hon upp & är 2 år gammal. Woop - vad sjutton hände?
 
Här kommer bilder & kollage från vår resa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Giftfria barnkläder.


I detta inlägg vill jag skriva lite om mina egna tankar på barn & miljö tillsammans med Little Bloom.
 
Det känns mer & mer som att fler blir medvetna om gifter som kan finnas i barns kläder. Jag tänkte inte på sådant förr men har börjat göra det rätt mycket faktiskt. Jag köper oftast från ekologiska märken till barnen. Men det började med att jag upptäckte att kläderna var väldigt mjuka & hållbara, det var mer efteråt som jag såg att kläderna även var eko. Jag köper dock inte alltid så men till stor del. Dom äldre barnen är det svårt att bestämma över & dom pekar oftast själva ut vad som är ok, men till dom små bestämmer jag ännu. ;)
 
Ni som läser min blogg regelbundet vet ju att jag älskar Mini Rodini & dom är faktiskt eko. Dessutom är även Geggamoja, Popupshop & Maxomorra det. Jag vet att det finns många som tycker att t.ex Mini Rodini är väldigt dyra men då räknar dessa personer inte med att 1. Kläderna håller oftast att ärvas 2. Kläderna har ett högt andrahandsvärde. Jag har sålt kläder för mer än vad jag köpte dom för - det handlar om efterfrågan helt enkelt. Skulle jag försöka sälja något från kedjorna hade jag fått någon tia. Skillnaden är enorm!
 
Det finns butiker som inriktar sig på att sälja just giftfria kläder till barn, vilket jag tycker är toppen! Ta bara Little Bloom, dom har valt att BARA sälja giftfria & barnvänliga barnkläder. "Barnkläder ska vara giftfria & ofarliga att bära." vilket borde vara en självklarhet men det är det verkligen inte tyvärr. Det finns oändligt många barn som går runt med tyger mot sin känsliga hud, där det sitter gifter & tränger in... Visst låter det läskigt? Inte ofta man tänker precis så. Jag hoppas att vi blir fler & fler som tänker lite till & undviker gifter så gott vi kan för våra barns skull men även för miljön.
 
 

Man får passa på.


Igår regnade det hela dagen & idag har det varit lite varierat men med flera sol-tillfällen, så barnen lekte i trädgården ett tag med vatten. Preciiiis när vi bestämde oss för att gå in kom regnet igen! Så det blev bra tajming.
 
 
 
 
 

Blandat innehåll.


Undrar om det är fosterrörelser jag känner... hm. Vet att det antagligen är det, jag brukar känna runt denna vecka, men det känns alltid lika osäkert ändå tills det blir mer regelbundet. Nu är det mer någon sekund här & där.
 
Vi hade tänkt klippa gräs & sånt "kul" idag men det började regna vid lunch & regnar ännu. Det gör inte mig något trots att det var länge sen gräset klipptes. ;) Meeeeen.... det kommer fler dagar. Ska väl försöka få till nån dag med släp för att slänga lite skit som ligger ute, bl.a vårt gamla staket. Kanske inte är så fint att det ligger i en hög bara? ;) Meeeeeeeeen som sagt... det kommer fler dagar.
 
På tal om ingenting så älskade jag denna text: http://ladydahmer.nu/2017/july/mannen-tjanar-pengar-pa-kvinnors-ryggar.html Håller helt & hållet med!
 
 

Stora Holmen.


I tisdags sov barnen över hos farmorn. Alla utom Isis åkte dit. Det sker extremt sällan! Seven hade en önskan om att åka till Stora Holmen i Örebro där farmorn bor. Det finns ett trampbilsland där med Lilleputtetåg som går runt ön, trampbilar med trafikljus, övergångsställ, rondeller, små hus osv. Bredvid den delen finns det även en lekpark & djur som är ute att klappa. Det brukar vara kaniner, får & höns. Det finns även en mindre båt som tar en över Svartån till Stadsparken som ligger på andra sidan, om man nu inte orkar gå runt till fots. ;)
 
Så dom åkte dit så barnen fick leka av sig. T.o.m. Star hade tydligen trampat runt. ;) Måste sett roligt ut, hon är trots allt 10 cm längre än mig; 175 cm. Det var Star som fotade & skickade till mig.
 
 
 
 

Vecka 16.


Vecka 16 (15+1). Helt plötsligt går det superfort! Men det är skönt. Jag vill ha ultraljudet i Augusti gjort så jag är helt säker sedan. Det finns en del tvivel kvar för mig nämligen. Har inte sett hela barnet, fokus låg på att hitta benen i underarmarna & mäta skallbenen. Dom första sekunderna innan läkaren zoomade in, då såg jag hela barnet. Jag tror jag såg benen.. Men ja, det finns osäkerhet ännu tyvärr. Men sommaren går fort, redan mitten av Juli. En månad kvar till nästa ultraljud, så jag får låta tiden gå helt enkelt. Har en jättestor mage, men det är ju inte tungt ännu. ;) Men halsbränna kommer titt som tätt. Mår knappt illa länge & det är SÅ skönt!
 
Screenshot från igår:
 

Vatten & go-kart.


Första gången på EVIGHETER som Isis inte vaknade 05:30! Nix, idag vaknade hon 07:50. Det var såå skönt. Helt ok tid att gå upp. Hon är inte sån som kan ligga & ta det lite lugnt så jag får vakna heller utan hon ska upp snabbt & sen springa runt & väcka syskon. Dessutom skriker hon rätt ut, jättehögt, för typ allting. Inte så superkul vid halv sex på morgonen.
 
Igår var Ninja & Star in till Örebro med K & åkte go-kart. Star tyckte det var det roligaste hon hade gjort nånsin! Hon gillar motorer & planerar att gå Fordon på gymnasiet. Oxy & Seven var i en lekpark med farmorn under tiden, så jag var ensam hemma med Isis ett par timmar. :) Isis lekte med vatten på tomten, sprang runt naken & njöt av livet. Sen kom alla hem igen & då blev det ännu mer vattenlek i ytterligare en timme.
 
 
 
 
 
 
 
 

Elodie Details Vagnparasoll.


Innehåller affiliatelänk.
 
 
Jag tycker att Elodie Details har gjort så fina parasoll till vagn. Vad tycker ni?
Jag fastnade för dom direkt! Men har inte köpt någon då vi sällan har fått användning av just sådant i vagnen... men det har lockat just för att dom är så fina. Kul med annat utseende än dom vanliga som finns.
 
Parasollen finns i fyra olika färger.
 
 
 

Som det ska vara.


Så var simskolan avslutad. Eller ja, avslutningen var nu ikväll men Seven ville först inte gå på den men ändrade sig rätt nyss så Star ville gå dit med honom. Sen börjar sommarlovet - på riktigt. ;)
 
Oxy, Star & Isis badade också under tiden. K var också med ner. Efteråt köpte barnen godis i kiosken & så gick vi hem & lagade lunch. När jag hade ätit klart gick jag ut för att möta Ninja som kom hem från kollot. Det hade gått jättebra & hon har fått en ny kompis som bor nån annanstans. Hemlängtan hade varit under kontroll också. Så lättande att höra! :) Har nämligen inte haft kontakt med henne under veckan hon varit borta, just för att inte spä på hemlängtan. Kändes onödigt att låta henne ta med mobilen. Det fanns nr att ringa till om det behövdes ändå. Nu är det SÅ skönt att ha alla barnen hemma! Det har känts riktigt "halvt" när det hela tiden saknats någon. Först Star som var hos Spike i 6 dagar, sen var det Ninjas tur att åka bort dagen innan Star kom hem.
 
Längre fram i sommar blir det en semestertur tillsammans hela familjen. :)

Mini Rodini.


Mini Rodini till Isis. Älskar dessa fina print!
 
 

Badtajm.


Hemma igen efter simskolan & trots att jag själv inte badade är jag helt slut. ;) Oxy & Isis fick nämligen också bada & det gäller att ha koll, men dom var turligt nog runt varandra hela tiden. Isis ville mest ligga på mage & plaska med händerna i vattnet. Nu sover hon middag utan att skrika först som alltid annars. ;) Seven badade en stund i lilla bassängen innan hans grupp drog igång & övade simning i den stora bassängen.
 
Det var omväxlande väder. Först mulet & sen regnade det en stund, men sen kom solen fram & stannade. Då värmde den upp oss rejält & barnen kunde bada en stund till. :) Isis tyckte livet var toppen & sprang runt på gräsmattan & ropade "Pippi!" flera gånger. Två äpplen fick hon i sig också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Oxys firande.


Här kommer bilder tagna igår & idag.
 
Presenter som han fått av oss:
  • en polissparkcykel.
  • en grön hjälm (dock för liten så måste fixa en annan).
  • en riddarborg med tillbehör.
  • Aquaplay - uteleksak med vatten, båtslussar osv.
  • Mikrofon som spelar musik/man sjunger i/har applåder.
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis på 6-årsdagen!


Idag för 6 år sedan föddes Oxy, efter fullt kaos!
Vattnet gick hemma i sängen när jag vilade efter att ha varit & storhandlat med alla. Direkt fick jag krystvärkar & ringde svärmor fort som fan & la mig ner i sängen. Jag hade alltså inget värkarbete innan.
 
När svärmor kom efter ca 30 min för att ta dom andra barnen satte vi oss i vår bil & började åka. 2 min senare sa jag till K att ringa ambulansen för det kommer inte att gå, jag ville krysta hela tiden & hade så ont. K vände hemåt för att enklare hittas & vi väntade på ambulansen. Först kom dock brandkåren & var nervösa. Satte syrgas & pulsmätare på mig av nån anledning. Jag satt kvar i vår bil, försökte hålla emot & krysta samtidigt. Vattnet forsade genom mina byxor hela tiden & jag skrek högt. Det kändes som jag skulle dö.
 
Ambulansen kom & K åkte efter. På vägen mot sjukhuset stannade dom & hämtade upp en barnmorska, utifall jag skulle föda innan vi hann fram. Jag fortsatte att krysta & hålla emot, det var ren tortyr att ligga där på en skumpig väg & helt utlämnad. Till slut kom vi fram till sjukhuset & dom bar in mig på genom akutentrén. Jag har inget minne av hur vi kom upp till Förlossningen, men väl framme stannade personerna från ambulansen för dom ville se bebisen. K kom infarandes i sista sekunden. POFF - så föddes en pojke på 4,2 kg & 51 cm.
 
Oxy Ever Storm.
Världens sötaste lilla bebis var han.
 
 
 
 

Sexårsfirande.


Ingen Lergigan idag. Inte ens imorse! Vågar inte vara för glad än men såhär bra har jag inte mått sen i April! Bara lite illamående & det kan jag leva med.
 
Idag ska vi fira Oxy som fyller 6 år imorgon. Vi kör firandet idag istället då K ska jobba imorgon & Ninja åker iväg på kollo på morgonen. Så lika bra att ta det senare idag istället. Jag måste bara slå in paketen, har varit utan tejp & papper nämligen & hela tiden glömt köpa. Sen ska en tårta göras & Oxy säger att det ska vara godis på.
 
Tänk att han fyller 6 år! SEX år. Den där lilla skitungen som är sjukt social, precis som Ninja var. Han frågar främlingar vad dom gör, frågar i kassan vad det & det är. Frågar tanten som går på andra sidan "Var ska du? Vad jobbar du med?". Han är väldigt glad & lätt att ha att göra med. Oxy säger alltid "Tack mamma!" när jag hjälper honom & han är noga med att jag ska säga "Varsågod!", glömmer jag så får jag höra det! ;)
 
 

Vänder det nu?


Igår var faktiskt första dagen som jag inte tog Lergigan mitt på dagen. Första gången nånsin jag inte behövt det! Jag tog på morgonen & sen inför natten för jag vågade inte riskera att vakna & må illa på natten. Idag har jag tagit på morgonen men inget på dagen. Tog en precis nu då jag mår illa men kanske skulle klarat mig utan.. jag vet inte, är så rädd att chansa då jag mått så dåligt så länge. Men är det likadant imorgon ska jag försöka låta bli till kvällen & bara ta när jag vaknar. :) Om några dagar kanske jag kan vara utan helt! Det vore skönt för jag blir nog dubbelt så trött av tabletterna. Kände skillnad under dagen även om jag låg & vilade lite. Men det var inte precis samma tunga trötthet i huvudet utan mer i ögonen. Jag känner bara nu när jag tagit kvällens att jag är tröttare än innan tabletten. Hoppas, hoppas att det är på väg att vända nu...
 
 
Isis höll mig sällskap när jag vilade i sängen.
 

Lamslagen.


Så var det fredag. Veckans sista simskola är avklarad & nu är det bara nästa vecka kvar. Väldigt skönt ska det bli. Här hemma är det mest lugnt idag. Star är hos Spike sen igår & kommer hem på tisdag. Tänker hela tiden att hon är nere på sitt rum innan jag kommer ihåg var hon är!
 
Jag mår illa som vanligt. Ständigt stadie av zombie, även om det nog har blivit liiite bättre. Kanske att det blir bättre & bättre? För några veckor sen var jag konstant jättetrött & såå illamående. Verkligen brutalspyor innan Lergigan köptes. 3 gånger om dagen tar jag dom, maxdos. Och knappt det var tillräckligt! Men nu kan jag dra lite på det.. har bara tagit en idag, när jag vaknade. Ska se om jag klarar mig på två idag.. kan hoppas!
 
 

Nummer 6!


Ni som följer mig på instagram har säkert redan sett nyheten, så det är dags att berätta även här inne.
 
 
I December kommer vi bli en familjemedlem rikare, om allt går hela vägen. BF är just nu 3 Jan, så det blir igångsättning månaden innan. Igår var jag på ultraljud för att se om barnet är friskt. Vad man kan se såhär tidigt (idag v 12+6) såg inte läkaren något som såg onormalt ut för tiden. Det var dock svårt att se tydligt på hela barnet eftersom att den är liten ännu men av dom mått som togs av huvud, underarmar & längd huvud till rumpa stämde det bra med tiden. Två ben fanns i underarmarna - vilket för mig är skönt att se eftersom att barnen vi mist innan har haft för korta strålben (samt lårben) eller inga överhuvudtaget. Det är själva kännetecknet på syndromet.
 
Jag såg själv att dom finns, men jag har svårt att släppa oron. Dels för att inte hela barnet är undersökt & dels för att pja, jag har oroat mig i tre månader, det är svårt att sluta oroa sig direkt. Men det känns bättre idag än igår, då var jag fortfarande väldigt tveksam trots UL-bilder i handen. Vi kommer tillbaks för rutinultraljud i v 18 ungefär, så om lite mer än en månad. Kommer vara rädd även då.
 
Vi berättade för barnen igår & det var väldigt skönt. Jag har mått så otroligt dåligt & varit så himla trött... samt att magen inte längre går att gömma. Den stramar rund under tröjorna oavsett hur jag klär mig & jag kan inte hålla in den heller längre. På mig syns det snabbt helt enkelt - vilket är väldigt jobbigt innan vi fått UL gjort.
 
Jag har skrivit några inlägg under tiden & sparat dom i utkast, så dom kommer att finnas under kategorin "Graviditet" om någon är intresserad. Står mest om ångest & oro, inte så jättekul läsning men jag vill ha sånt sparat.
 
Hur som helst; här har ni vår lilla 6:a. ♥
 
 

Badbyxor x3.


Beställde hem badbyxor till tre av barnen. Seven sa att han ville ha ett par andra för dom han har nu hade han även förra sommaren. Det är SpiderMan på & jag tycker dom är rätt fula så jag blev lite glad när han bad om andra. ;) Fick bli ett par turkosa. Oxy & Isis fick också varsitt par för dom hade inget att bada i alls upptäckte jag! Isis är sådana där blöjbyxor eller vad det nu kallas? Aldrig haft förr så det blir lite kul att testa. Extra kul att dom svarta matchar varann. ;)
 
Alla tre kommer från märket Lindberg & finns bla. hos Babyshop.se.
 
 
 

Imorgon.


Undrar hur jag mår om ett dygn? Om mindre än ett dygn går jag in i 13 fulla veckor & har även gjort ultraljudet. Jag skulle så gärna vilja spola fram klockan till klockan 14 imorgon, för då vet jag. Klockan 13 ligger jag återigen på den där britsen & försöker att hålla tillbaks tårarna av nervositet & rädsla.
 
Jag försöker så gott det går att inte connecta med det här barnet. Jag blir ledsen när jag tänker på det för ingående för jag vet att inget är säkert. En enda gång har jag drömt om den & jag minns det inte så väl. Tror jag födde för tidigt men det var en normalstor, blond flicka. Men annars försöker jag hålla känslomässigt avstånd för blir det negativt besked imorgon inbillar jag mig att det blir lättare så. Fast det blir det ju inte.. Tre bortkastade månader på att må skit dygnet runt, gå upp i vikt, klä mig för varmt för att dölja magen, vara skittråkig & inte orka något alls större delen av dagarna. Och sen behöva avbryta graviditeten... Varje gång frågar jag mig HUR jag orkar gå igenom det en gång till?

Sunflower.


Somrig klänning till Isis från MOLO.
 
 

Jobb, simskola & grillning.


Sommarlov & dagarna känns fullspäckade ändå. Det är simskola & åter simskola. ;) Tur att vi bor nära, bara en bro över ån & så en backe upp. Jag var & jobbade en sväng på förmiddagen idag, sen var det dags att gå upp till badet. Ninja följde med oss denna gång. Hon passade på att bada medans Seven tränade simtag. Hade det inte varit ledigt från badet imorgon pga midsommarafton så hade jag HELT glömt bort den dagen - hahaha. Så mycket firar vi midsommar. ;) Men ska väl köpa något extra gott till kvällen i alla fall. Men vi blir hemma & tar det lugnt.
 
Vi åt iofs väldigt gott igår när vi grillade. Flintastek, tjockkorvar, ananas, paprika, champinjoner. Till det hade vi strips, bea-sås, tzatziki & rödllök. Blev SÅ mätt men jag älskar kött så jag var lycklig. ;)
 
 
 
 

Nästnästa tisdag.


På tisdag denna vecka är det exakt en vecka kvar till ultraljudet! Nästnästa tisdag. Jag upptäckte detta nyss & blev både pirrig & nervös. Nu är det inte långt kvar alls & det ska bli så skönt att få veta om allt ser bra ut eller inte. Jag hoppas att jag kan vänta med att säga något till barnen innan dess. Det handlar nog mest om att jag inte vill säga något & så går det åt helvete. Möjligen att det inte är rätt för alla men för mig känns det bäst så, även också för att barn kan inte hålla tyst. Saker slinker ut & så vet flera andra barn/vuxna & jag vill faktiskt inte det. Går ultraljudet dåligt vill jag inte behöva berätta det för alla som sen kommer att undra var magen tog vägen. Så jag gör mitt bästa för att dölja den under hoodies, men det börjar vara alldeles för varmt för det. Så jag är glad över att få ett svar om lite mer än 1 vecka. Oavsett svar så ÄR det ju ett svar, då vet vi & kan leva efter det - oavsett väg det blir.
 
Går det bra kan vi börja planera inför ett 6:e barn. Jag kan köpa mer mammakläder, vi kan överraska barnen, jag kan överraska på nätet, vi kan snacka namn & allt det där,
Går det inte bra ...är det så det är. Maktlöst & uppgivet, men då vet vi. Det är det som känns skönast, ett svar. JA ELLER NEJ. Bara vi får veta...
 
Just nu vågar jag knappt ta till mig att jag är gravid. Jag tyglar illamåendet med Lergigan, är dödstrött & flåsig. Magen går dock inte att hålla in särskilt mycket, den är ganska stor nu trots att jag är i 11+5 idag. Men det tar inte min kropp hänsyn till, den är där den är. Vilket jag önskar att den inte var förrän vi vet hur det ligger till. Jag går alltid med något framför magen, vagnen t.ex. Döljer magen i profil när jag är nära andra människor. Försöker att hålla in så gott det går men det är knappt nån skillnad. Igår var jag ute utan hoodie för första gången denna sommar. Jag hade en t-shirt, min största & den sitter ganska tight. Försökt att dra ut den något. Kanske ingen stor grej för andra men jag vill inte ha frågorna. På mitt jobb är det för varmt att ha mer än en t-shirt men där har dom inte sagt något & det är skönt. :) Dom får gärna tro att jag bara är tjock helt enkelt.

Syskonkärlek.


Lillasyster & storebror.
 
 
 
 

Sommarlov.


Jahapp, så var det sommarlov igen!
 
Vi var uppe okristligt tidigt eftersom att K är van att gå upp till jobbet & Isis vaknar väldigt tidigt vissa gånger. Men vi kom iväg tidigt till avslutningen & slapp stå upp lägst bak i kyrkan när barnen sjöng med sina klasser. Sen kunde vi äntligen åka hem, det gör ont att sitta länge på träbänkar. ;) Handlade godis & sånt där på vägen hem, sen blev det lunch & god glass som avslutningsfika.
 
Star var på sin avslutning på annan ort, tillsammans med farmorn & Spike. Är det inte galet att hon börjar i 9:an snart?
 
 
 
 
 

Hej då dagis.


Igår var det varmt efter att ha regnat till & från ett par dagar. Det blir nog samma idag för det är redan +15 ute. Seven tar med en kompis hem efter skolan, det blir första gången på det sättet för honom. Seven har kommit på ett bra sätt att kommunicera med sina vänner - via WhatsApp. :)
 
Idag är det sista dagen någonsin på dagis för Oxy, så när jag hämtar hem honom senare idag ska vi ta med oss allting hem & säga hej då till fröknarna. Sen är det 1 års paus från dagis innan det är Isis tur. Det känns rätt skönt, är lite trött på att gå vägen till dagis. ;)
 
Sen idag ska jag upp & köra mitt första jobbpass, så farmorn kommer hit om en timme & passar Isis under tiden.
 
 
 
 

MOLO SS17.


Har ni sett det nya från MOLO? Jag gillar faktiskt mycket denna gång. Det känns som att dom börjar skärpa sig ang färger, ett bra tag så var allt så murrigt & dystert men det är helt klart fina plagg nu till sommaren.
 
 
 
 
 
 
 

Så var det klart.


Så där ja, då har jag skrivit på anställningspapperna & visats runt. Tisdagar & torsdagar är då jag ska städa, så det är inget stort så. Men känns helt ok! Jag har aldrig arbetat som lokalvårdare så jag fick se på när en annan var där idag så jag vet vad som ska göras, hur olika saker sköts osv. På torsdag ska jag dit & göra det själv för första gången. :) Det var ok att ta med Isis om det krisar men jag känner att första dagen så vill jag fokusera på att göra det jag ska så jag får in lite rutin på allt, så då passar farmorn henne här precis som idag. Det hade gått bra, dom hade varit ute & lekt lite. Isis är inte alls lika blyg ute som hon kan vara inne.
 
 

Stora nu.


Sista veckan med skola & dagis, den 16:e är det avslutning i kyrkan. Vi får som vanligt dela upp oss då Star går i en annan skola - men det brukar funka fint. Tänk att Star börjar i 9:an om några månader! Kan inte fatta det..känns som att jag själv nyss gick i 9:an. Star sköter sig bättre kan jag säga, haha. :) Oxy slutar dock på torsdag för han ska med på avslutningen på fredag.
 
Alla börjar bli så stora. Är van att ha så många små, som liksom bara larvar runt & tjoar. Oxy börjar i skolan han med efter sommaren. Seven i 3:an & Ninja i 5:an. Plötsligt är många så stora! Tur jag har Isis, haha... hon tultar runt i blöja än.
 
På tal om Isis, hon är helt sjövild. Hon KAN vara lite värre än vad Oxy var & han var helt galen. Hela dagen igår jagade jag runt henne. Hon klättrar upp på allt, särskilt bord. Ska slå på datorn, tar allas mobiler, tar pennor & smink, försöker iva ner allt hon når i köket, river ut toapapper, plaskar i toan, rycker i ugnsluckan, försöker klättra på kökskåpen, leker sönder hörlurar.. allt man egentligen kan tänka sig. Hon har även nyligen börjat säga Nej. Så nu är ALLT "nej nej nej!". Isis som brukade somna så duktigt på kvällen, nej igår tog nattningen 3 timmar. Slutade med att jag la mig bredvid henne & somnade för natten. Hoppas att detta bara är en kort fas!
 
 
Seven i helgen.
 
Kommenterahär:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Cim von Wowern -