....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

BVC.

Kategori: Vardagen

Jahapp, skrev ett inlägg men det försvann när Willow kom & petade. Så det orkar jag inte skriva om riktigt. Men igår var jag till BVC med Willow på 18 mån-kontroll & vaccination. Sist vi var där var i Januari så nu var det rätt spännande att se hur hon växt. Nu går ju Willow sen nästan två månader så nu går hon inte upp så mycket. Men hon följer sina kurvor. 10,3 kg & 80 cm. :)
Willow var inte glad alls där inne, hon blir blyg & arg när det kommer främlingar. Så hon skrek nästan hela tiden, förutom när hon fick bygga med lite klossar. Fick svara på om hon kan säga ord osv. Sa att hon kan säga mamma, pappa, hej, hej då, nej, aj, bajs, tack tack, docka & sånt där. Tycker att hon kan ganska mycket ord faktiskt, även om hon förstår så mycker mer än vad hon själv kan uttrycka. Willow har kommit ur sin lite jobbigare period som var i våras. Den där fasen då barn mest skriker & är väldigt onöjda. Fruktansvärt jobbigt! Nu är hon gladare. Bara det inte kommer främlingar nära. ;)
 
Annars då? Vi hänger på simskolan varje dag. Det är fredag idag tydligen så det blir skönt med paus i två dagar. Sen är det bara nästa vecka kvar! Woop woop!
 
 
 
RSS 2.0