....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

Motordagen.

Kategori: Vardagen

Ännu en långhelg. Alltså.. är lite trött på det. ;) Hela April har varit fylld med långhelger, lov & studiedagar. Snart är det dessutom sommarlov - pliiiis, kan vi få lite ordning på vardagen innan det?
 
Imorgon fyller jag år, den 1 Maj. 33 år blir jag, jag trodde först att jag fyller 34 men icke, jag är fortfarande 32. Inte lätt det där jämt. ;) Imorgon är det även Motordagen här i lilla samhället. Mekonomen här ordnar det där varje år, det var på den macken Star praoade nyligen. Mest i verkstaden & slet med däckbyten osv, hon vill gå Fordon på gymnasiet & valde praktiken efter det. Men sista dagen stod hon i kassan i själva butiken & skötte det så bra att hon imorgon ska stå i kassan igen under Motordagen. :) Kan ju inte bli annat än stolt!
 
Annars då? Jag hostar fortfarande. Sån där hosta man nästan spyr av till slut. Men hostar inte på nätterna mer än nån enstaka gång. Så det är ju en jävla tur.. men är ändå lite smått bitter över att hosta hela dagarna. Särskilt när något barn bråkar samtidigt & jag ska säga till/förklara & måste då genomgå en hostattack mitt i pga att jag hostar mer när jag blir stressad/uppjagad. Aa, lite i-landsproblem möjligen! ;)
 
 
RSS 2.0