....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

Molo till Seven.

Kategori: Molo, Nytt till barnen

Jag har ju kärat ner mig i Mini Rodini efter att ha varit en TOTAL Molo-nörd i flera år. Mina barn hade bara Molo, i stort sett. Nu är det mer spritt & mycket MR. Har dock svårt att hitta MR som dom äldre gillar, särskilt Seven då han vill ha "coola" kläder. MR är mer till Isis & Oxy.
 
Så jag kollade på Molo hos Babyshop, som jag inte granskat på ett bra tag & såg flera tröjor som jag såg var perfekta för Seven men som jag tidigare känt "boooooring" pga dova färger & tråkiga print, men det är sånt han gillar & jag har accepterat det nu. Fotbollar, skateboards & sånt där.. Tyvärr är ju Molo precis som MR ett dyrt märke. EN långärmad tröja kostar runt 500:-, så det är svårt att "storshoppa" såhär efter julen. MEN jag beställde två olika tröjor till honom & en keps (som faktiskt var på rean + 10% avdrag med koden 2017). Kepsen mest för att han ska gå med på att slänga den han haft sen i somras. Den var svart, nu är den solblekt & i olika nyanser av brunt. Skitful men han älskar den.
 
Jag hoppas tröjorna passar honom. Molo har nämligen inte 134 i många av sina plagg utan har ett tomt hål mellan 128 & 140. Seven är närmare 128 cm än 140, så jag chansar på att dom passar honom. Han är så pass spinkig att jag inte vill att kläderna ska hänga på honom & vara alldeles för stora. Den ena är en t-shirt så den kommer passa, är mer den långärmade jag är osäker på. Men vi får se - blir att byta annars. Den där spelkonsoltröjan tycker t.o.m. jag är skitsnygg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0