....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

Regn & skor.

Kategori: Nytt till barnen, Vardagen

Det har verkligen regnat hela dagen. Jag gillar regn! Men det blir lite besvärligt när man står där utan vare sig regnjacka eller paraply, på skolgården & 30 min innan jobb. Hahaha... var som en blöt katt verkligen. Hämtade sen ut ett paket med julklappar & den kartongen var i upplösningstillstånd när vi var hemma igen. Nu när jag är inne så har det såklart slutat spöregna. :)
 
Annars då? Jo det var skolfoto idag både här & i Stars skola. Ninjas klass skulle dock fotas imorgon. Ser fram emot när vi får se dom! Alltid roligt, om fotografen vet vad han gör. För två år sen köpte vi inte ens några för ALLA foton var jättedåliga. Kan ta bättre med mobilen liksom. Märkliga miner & poser. Så nej, kände bara att det var slöseri med pengar. Men förra året var dom fina, så jag hoppas på samma i år. :) Denna gång har Seven inget blåöga på sitt, haha. (Han & ett annat barn krockade med ansikterna dagarna före)
 
Fick hem Kavat-skor till Isis nyss. Samma modell hon redan har i svart, men tyvärr märker jag att dom är ganska precis när dom tas på. Så dom kommer inte hålla hela hösten. Det var alltså lika bra att gå upp en storlek & det fick bli dessa i silver. Även Oxy fick nya skor idag. Dom har redan varit här en sväng tidigare men var för små så jag returnerade & bytte storlek. Dom passade nu, tack & lov. Han behövde verkligen nya skor nu. Dom är från H&M. Skorna som kom till Ninja var tyvärr för små.. & då var dom i storleken större för stora. Så får köpa några andra helt enkelt.
 
 
 
RSS 2.0