....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

Barnhabiliteringen.

Kategori: Selektiv mutism

Imorse var vi på ett nytt besök hos BarnHab. med Seven. Jag visste lite vad vi skulle göra eftersom att logopeden alltid dubbelkollar med mig om vad som jag tror skulle passa att göra med Seven, om det är något lite mer "utstickande" som ska göras.

 

Först gjorde hon en liten spellek med Seven vid ett bord, där dom tog upp kort med foton av barn som gjorde olika grimarser & som dom sen skulle härma. Sen var det dags för spegelväggen. Logopeden gick ut ur rummet & satte sig i ett annat där hon såg in på oss via en spegelvägg. Seven var inte medveten om det utan bara röstinspelningen som låg på bordet bredvid oss. Detta för att hon skulle få SE & HÖRA hur Seven pratar. Vi fick en bilderbok att titta i där Seven fick berätta vad det var på varje bild. Hela besöket gick bra & det gick fort denna gång, vi var klara att åka hem efter bara en halvtimme.

 

Nästa gång jag ska träffa logopeden & psykologen är här hemma nästa månad, sen ett par dagar senare är det ett möte i skolan med allihopa igen. Såklart utan Seven då han bara är med på uppgifter hos BarnHab. 😊 Det är ju lite klurigare med dessa möten nu när jag måste ha med Isis, men än så länge är hon rätt lugn.

 
RSS 2.0