Klipp, klipp!

Har kapat Isis hår idag. Det var så tunt & stripigt i topparna så jag kortade av det rätt mycket. Fint med kort page. :) Så får jag ser hur det ser ut nästa gång det växt ut. Ingen idé att ha långt hår när det ser slitet ut! Jag fick också ÄNTLIGEN fixa Oxys hår. Han har vägrat göra något med håret sen innan sommaren då han hade kort mohikan. Så nu var det mer "svamp-frilla" eftersom att det var längre högst upp! Nu fick jag göra allt jämnlångt. Ser mycket bättre ut.
 
Imorse var jag till tandläkaren med Ninja. Tog bussen 07:30 & hade tid 08:20, gick fint det. Ninja hade fina tänder & allt var jättebra. Ska tillbaks i slutet av November då specialistteamet är där så får dom kika på henne mer. Hon hade ju tandställning för typ.. 1 år sen. Så dom ska väl se om något mer behövs fixas. Fast jag ska tillbaks två gånger till innan dess, Oxy har tid 20 Sept & Isis 2 Okt. Ett himla åkande. ;)
 
Turligt nog hann vi med bussen hem som gick vid 9, annars hade vi fått vänta i två timmar.. för det går ingen buss kl 10 av nån anledning!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: