Ett barn om dagen: Star.

Jag tänkte skriva om ett barn per inlägg, lite mer personligt & med foton. Inte om dagen men jag väljer att kalla inläggen så ändå. Hoppas att det kan vara intressant för en del. Men samtidigt vill jag inte skriva FÖR mycket om dom äldsta, men det förstår ni nog själva.
 

Star Jemina Soda.
 
När jag var 17 år satt jag på min lilla balkong i min 1:an en sen kväll & tittade upp på stjärnorna. Där & då bestämdes det: Star skulle min förstfödda dotter heta. Jag var även 17 år när jag blev planerat gravid med henne tillsammans med K, alla barnens pappa.
 
Hon har verkligen mer driv än vad jag hade i samma ålder. Jag tänkte inte framåt, det gör hon. Nu har hon börjat i gymnasiet där hon går Fordon Transport. Hon ska köra lastbil & tar även körkort i skolan. Jag tror att hon även kommer ta truckkort. Den här tjejen kommer ju aldrig vara arbetslös! Även om hon är en väldigt lat tonåring många gånger så tar hon mycket ansvar & kämpade sig blodig innan 9:an var slut för att få godkänt i matten, vilket hon fick. 💪 När hon var 9 år var hon besatt av hundar. Gick alltid runt med en tjock bok med alla hundraser. Nu är hon istället bilgalen & älskar Volvo. Av nån anledning.. vi har ingen Volvo, aldrig haft!
 
Star har hår som 2,5 person ungefär & har sin pappas pussmun. Hon är 10 cm längre än mig, på stadiga 174 cm. Eftersom att hon växte om mig ganska tidigt (runt 12 år) har det ofta varit svårt att tänka på att hon inte är så stor som hon ser ut att vara. Därför är det ganska skönt nu när hon börjar växa ikapp hur jag sett på henne i många år redan. 😅
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: