Det här med laddsladdar...

• I samarbete med 24.se

När man som jag har många barn går det åt otroligt många saker som man inte tänker på. Mobiler kanske ni tänker nu, men nej - något som går åt här hemma är laddsladdarna till mobilerna! Dom förbrukas på ett löpande band! Och det är inte så konstigt, dom används så ofta & länge. Funderar på att bunkra upp med ett lager för barnen kommer till slut & norpar MIN laddare! På 24.se är dom ofta mycket billigare på mobiltillbehör än många andra sidor, varför betala mer än man behöver liksom. Känns onödigt! ;) Så där ska jag beställa ett gäng laddare, 69 kr för en sladd & adapter känns helt ok att betala. Prisgaranti är bra saker!
 
Något annat som också går åt hårt här hemma är hörlurar! Jag förstår inte, men dom kommer ständigt bort & till slut ska alla bråka om sista paret, så det måste absolut också beställas en hög. Hujeda mig! Är det nån annan som har dessa problem eller är det mina ungar som är sjukt slarviga?
 
Nu när jag tänker efter sa Seven imorse att hans batteri är jättedåligt, så det är väl dags att beställa ett nytt till honom. Viktigt för mig att det är orginal dock & det finns också i denna butik. :)  Antar att det blir storshopping för mig nu då, hehe! 🤑
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: