Kanelbullens dag, imorgon.

Jag tänkte baka kanelbullar imorgon eftersom att det är kanelbullens dag då tydligen. Är det någon som sitter på ett extra smarrigt (enkelt) recept på det? Någon hemlig ingrediens för att göra bullarna extra smarriga? 😋 Jag HATAR att baka bullar men jag får offra mig denna gång. Gott är det ju... är bara degen som jag tycker är tråkig att göra. Vi är ju så många nu att jag nog måste göra en dubbel sats också. 😏
 
Så, tips mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gjorde ett kalljästa recept som fick jäsa över natten. Blev bästa bullarna jag testat och rätt enkelt🙂

Svar: Jaså! Jag får testa det nån gång då. :D
Cim von Wowern

2018-10-03 @ 15:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: