Hjälp mig med julklappar?

Det börjar bli dags för julklappar. Dom yngsta är enkla, dom blir glada för leksaker liksom. Men dom tre äldsta är svåra! Star fyllde ju precis år, det var svårt nog då - särskilt då hon knappt önskade sig något mer än en piercing & mobilskal med Volvo-märket. ;) Seven fyller dessutom år fyra dagar efter julafton.. dubbelsvårt! Willow fyller år 1 år två dagar före jul men hon förstår inte, det är inget jag stressar om. Lägger fokus på dom barn som faktiskt förstår.
 
Så nu sitter jag & kollar hundra olika butiker eftersom att det är så spridda åldrar. Så får jag beslutsångest! Ni kanske har egna tips på vad man kan köpa till dom äldre som är (snart) 10 år, 12 år & 16 år? Det ska gå att köpa på nätet & eftersom att barnen är flera så gärna inte för dyra priser så att jag kan köpa mer än EN julklapp var, haha. ;)
 
Oxy 2014.
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Lindgren

Till Star: Kanske presentkort på H&M eller Biltema (För visst är hon bilintresserad..? 🤔😃). El. Presentkort på bio. Funkar ju till Ninja med kanske..?


Svar: Ja absolut. :) Fast det är så tråkigt att ge presentkort, även om mottagaren uppskattar det. HAHA!
Cim von Wowern

2018-10-26 @ 13:15:59
Postat av: Jenny Lindgren

Haha håller med 😆, men ibland är det jäkligt bekvämt 🤣🙊. Våra tonåringar brukat få pengar & presentkort på bio i julklapp..🎬📽💲. Betydligt roligare att shoppa loss till de små i familjen 😊. Man blir själv som ett barn på julafton om man säger så...😄🎅

2018-10-26 @ 17:44:34
Postat av: Anonym

Smink, sminkbord, plattång, nagellack,

2018-10-26 @ 17:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: