Full fart mot helgen!

Jahapp, så var det fredag igen! Det går så fort alla veckor. Igår fick jag ränna en hel del på kvällen. Oxy skulle på innebandy, sen hämtas & då hämtade jag även Seven på "gårn". Sen skulle Ninja hämtas en timme senare på samma ställe. ;) Hon får gå längre pga är äldre. Känns som hela dagen igår bara bestod av bullar. ;) För när jag var klar hade jag sparat en deg till Ninja & hennes kompis, så när dom kom hit efter skolan skulle dom också baka & sen var det en massa disk efter det. ;) Sen bestod det några timmar av tjat om att få äta bullarna också.. haha. Men jag hade sagt att det skulle vara efter maten. Sen fick alla mula bullarna, ändå är det kvar idag så det får bli barnens mellanmål.
 
Idag ska det bli typ 14 grader & sol, så jag stängde faktiskt av värmen. Den har varit på hela veckan, igår var det frost! Men inatt SVETTADES jag. Fy....! Kommer ihåg varför jag hatar sommaren. Vill ha kallt när jag sover. Så nu får den vara av, får kolla vädret varje dag helt enkelt.
 
Ikväll har jag en överraskning till barnen, tänker inte säga något innan det. 😋
 
Bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
 Skulle uppskatta om ni klickade på det lilla hjärtat nedanför inlägget när ni läst klart. Det hjälper till att "lyfta" bloggen lite extra! Tack på förhand! Puss. 😘


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: