Födelsedagsfirande.

Helgen kom ...& gick. Fort, som vanligt! Fattar inte hur dagarna kan gå förbi så snabbt? Varmt var det också.
 
Igår firade vi Star lite i förskott. Det var hon själv som ville det. Egentligen fyller hon (16) år på onsdag men då blir det så sent, alla kanske inte ens är hemma förrän läggdags, alla är trötta osv. Så vi tog det igår istället! star gjorde två pajer med blåbär & hallon, så hade vi lite kakor & bullar till också. :) Paket fick hon också såklart & hon verkar nöjd. Jag vet vad hon ska få av gammelmormor på födelsedagen, det kommer hon att bli glad över också. Hon är så stor nu så det blir ju lite andra varianter av presenter än tidigare.
 
Isis är på dagis. Hon sprang dit! Hon skulle dit snabbt & klippa. Hon är väldigt pysslig. Älskar att göra saker med händerna: klippa, limma, rita, göra halsband osv. Nya halsband varenda dag!
 
Willow var täppt i näsan inatt så vi har sovit dåligt. Vid 03 kom jag på att vi har fantastiska Physiomer hemma, det hjälpte bra till slut. Det blir ju så svårt att äta med täppt näsa. Stackarn... Nu sover hon också, det behövs. Jag ska städa, sen handla lite grann.
 
 
 
Skulle uppskatta om ni klickade på det lilla hjärtat nedanför inlägget när ni läst klart. Det hjälper till att "lyfta" bloggen lite extra! Tack på förhand! Puss. 😘
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: