Visitkort?

Så var tankarna om visitkortets vara eller icke vara. Jag gillar det faktiskt. Hade jag varit en mer social person som ville knyta kontakter hade jag med all säkerhet skapat snygga visitkort att ge bort. Vem kommer ihåg ett nummer i telefonen dagen efter en fest eller ett möte? Men det där personliga visitkortet i fickan kikar man nog på mer än en gång. Det ligger ju tid & intresse bakom att skapa det. Väldigt mycket värdefullare än bara ett nummer. Det är vad jag anser i alla fall, jag har själv fått kort från folk förr i tiden & har faktiskt kvar ett av dom. 😎 
\n
 
\n
MEN, ska man ha sådant med sig ut att ev. ge bort så BÖR man ha lagt ner energi på det. Inte bara ett vitt kort med en enkel text. Det finns så mycket mer man kan göra. En bild på sig själv kanske? En rolig slogan i hörnet? En fantastisk teckenstil? Färger som sticker ut? Valmöjligheterna är många.
\n
 
\n
Hos https://www.flipptryck.se/ kan man göra egna, välja helt själv hur det ska se ut. Deras kort är dessutom miljövänliga & vill man kan man få det synligt på sina kort. 🙂 Har man eget företag bör det ju nästan klassas som ett måste att ha någon form av marknadsföringsmedel, om inte visitkort så någon typ av flyers att dela /lägga ut. Det finns där inne också!
\n
\n
\n
 
\n