Alltid en famn.

En av dom bästa sakerna med att ha många syskon måste nog ändå vara att det ALLTID finns någon som vill kramas, leka, dansa osv. Det finns alltid någon som pratar med en eller som kan trösta eller visa hur man gör något. ♥ Jag tycker att det är så himla fint att se.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Lindgren

Underbaringar 😍. Och vad Isis & Willow blir lika 😃

2018-03-17 @ 16:38:05
Postat av: Isabel

Verkligen en skatt att ha många i familjen.

Du har ju dina rätt utspritt i åldrarna. Vilken åldersskillnad upplever du har varit bäst/smidigast mellan barnen?

Vi fick tre barn på lite drygt 3 år och även om jag känner mig väldigt glad i att de nu har varandra och har haft utbyte av varandra från tidig ålder så har det också varit otroligt slitsamt med täta graviditeter, att aldrig få en mental paus, vakna nätter i flera år osv. Nu är vår äldsta 4 år och vår yngsta blir snart 1 år och jag vill gärna ha ett barn till men INTE just nu. Jag är verkligen inte redo för en till graviditet och jag längtar bara efter några år av lugn och ro. MEN samtidigt är jag orolig att om vi skaffar en till om kanske 2 år så kommer det barnet blir "utanför" resten av syskonligan. Eller så kanske det blir tvärtom. Minstingen kanske blir högt älskad och uppassad av alla!? 😊

Svar: En ny liten kommer antagligen att bli familjens lilla skatt. Det är stor skillnad på att ha bara små barn hemma och på spridda åldrar. Det är SÅ skönt OCH roligt med stora barn som kan hjälpa till att hålla bebis om jag måste hänga en tvätt eller som kan gå & handla åt en vid kris. Som kan hänga med & storhandla & vara en extra hand. Så nog du vänta några år nu & vila kropp & psyke. ☺ Vi har 4 år mellan Isis & Och. Det är jätteskönt. Mellan dom flesta är det 2,5 år & jag skulle inte palla tätare. Inte få till det så med flit i alla fall. 4 år mellan är perfekt enligt mig.
Cim von Wowern

2018-03-18 @ 08:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: