Bye bye grundskolan!

Nej jag har inte glömt bort bloggen. Det är bara lite mycket nu med barn, trädgårdsarbete som måste göras (inte för att det är ROLIGT) & planering av fasad- & fönsterrenovering på ena kortsidan. Det är sidan utåt vägen. Det är den delen som tar mest stryk av väder, sol & regn. Det är även den sidan där det är svårt att komma åt utan ställning pga garagenedfart. Så där får vi anlita en firma som fixar så att vi inte behöver göra något alls där & koncentrera oss på dom andra delarna i sommar eller nästa. Så slipper vi klura på hur vi ska göra med den sidan hela tiden - det tar för mycket energi. Det får vara värt att betala för det helt enkelt.
 
Så det är mest det som varit aktuellt nu. Vi har grejat med offerter & svettats i trädgården. Igår kapade vi en massa buskar & trimmade. Klippte gräset som iofs är gult men det är snyggare med jämnlångt gräs än tussar här & var där det börjat växa lite ibland. Bara för det regnar det lite idag - satan vad skönt. Det är regnskugsfuktigt i luften men jag hoppas att det lättar lite där så att det går att vädra ut en del värme. Aaa... skönt med paus från solen! 😍
 
Imorgon slutar vår förstfödda 9an (& har bal & middag). Grundskolan är ett avslutat kapitel & gymnasiet väntar! Wow, det är så häftigt! Så roligt också att hon ska få gå Fordon Transport som hon längtat efter sen 7:an. Om ca 1 år är hon lika gammal som jag var när jag blev tillsammans med K, barnens pappa.
 
 
 Foton från helgen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: