Ommöblering.

Äntligen, äntligen... Vi har ett tag nu funderat & pratat om hur vi ska göra med vardagsrum & kök. Vi har haft det väldigt trångt i vardagsrummet då vi har två soffor & två stora fåtöljer (sitter ihop med mugghållare & gungfunktion) & samtidigt haft matbordet i samma rum. När vi nyligen köpte en ny teve som är större än den tidigare så kändes det ännu mer att nu var teven för stor för att sitta så pass nära & samtidigt var vi trötta på att vi alla alltid satt på ett sånt litet utrymme. I köket har vi i alla år haft ett högre bord med höga stolar - där ingen nånsin sitter! Matbordet är långt då det är 6 stolar till men jag kände att jag har det hellre trångt i köket där man ändå mest bara äter än att det ska vara trångt i vardagsrummet där vi alltid är tillsammans allihopa.
 
Så! Vi skruvade ner köksbordet & bar in matbordet till köket. Det var en del lirkande med det då det inte gick in i köksöppningen på vanligt vis, haha. Alldeles för brett! Fick flytta på kylen för att få in det. Sen möblerade vi om i vardagsrummet där vi nu har hela rummet att vara på. Helt underbart. Barnen kan leka på golvet utan att vara i vägen. Man kan gå förbi sofforna utan att andra måste dra in benen.
 
Vi ska köpa nån matta & något mer litet soffbord. Sen måste vi ändra om hur taklamporna sitter för nu ser det lite tokigt ut. ;) Men det är sånt där man får ta lite som det kommer. Huvudsaken är att vi nu har ett stort vardagsrum & det blev liksom lite mer plats i hjärnan också känns det som. :)
 
Isis imorse när jag städade.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad skönt, rätt möblering kan verkligen göra mycket!

Svar: Verkligen! SÅ skönt!!
Cim von Wowern

2018-02-10 @ 18:29:59
Postat av: Anonym

Kan du inte visa lite bilder hur ni har det hemma?☺

Svar: Hade gärna gjort men min man vill inte visa allt för alla. 😊
Cim von Wowern

2018-02-11 @ 13:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: