Förkylt.

Lagom till att alla andra blivit friska så är Willow nu förkyld. 6 veckor runt sjukdomar här hemma & hon förblev frisk, så jag hade förhoppningar på att hon skulle klara sig men icke. Igår kväll började hon låta konstigt i näsan & natten blev väldigt jobbig med max 2 osammanhängande timmars sömn. Hon får ju svårt att sova & äta när näsan är snorig. Dock syns inget snor, jag får inte ut nånting med nässugen heller. Men det hörs att det finns långt bak. Hoppas att det går över snabbt i alla fall... Inte lätt att vara så liten & bli sjuk, inte förstå vad som händer.
 
Isis har kommit in i hela storasyster-grejen mer nu & är inte alls lika skrikig. Hon har lärt sig hur man är mot en bebis, hon är försiktig & försöker trösta genom att prata med Willow. "Hilloooo hillooooo såå ja såååå ja!". :) Isis sover hela nätterna & somnar utan att skrika. Tidigare var det ju skrik hela kvällen innan hon somnade av ren utmattning. Jätteskönt att det där lagt sig. Trotsen finns kvar men det har nog mer med åldern att göra faktiskt. Vissa dagar är bättre än andra. Igår var en bra dag, hon lyssnade bra nästan hela tiden. Inget "slänga sig på marken"-humör osv. Vi får se hur denna dagen blir. ;)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Lindgren

Sötfior 😍😍

2018-02-06 @ 21:34:35
Postat av: Anonym

Testat Physiomer (lite osäker på stavningen och orkar inte googla) superbra för bebisnäsor. Hörde om det på nyhetsmorgons bebispanel då en barn sköterska tipsade. Vår bebis är 4 månader nu och varit förkyld 2 ggr. Tycker detta underlättat.

Svar: Har precis det hemma & det funkar bra! 😊👍
Cim von Wowern

2018-02-11 @ 13:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: