Akta Graco Stadium Duo Sport Luxe.

Den här vagnen är nu vår & imorgon ska jag försöka ta mig en premiärtur med Willow & Isis. :)
 
Akta Graco Stadium Duo Sport Luxe är en lättkörd syskonvagn från Akta Graco. Stadium Dou säkerställer bekväma sitt- & liggpositioner för båda barnen, det bakre sätet har har ett stabilt lutningsbart ryggstöd (4 lägen, 100 till 150°). Den främre sitsen har 2 lutningslägen (100 till 130°). Ryggstöden lutar du snabbt och enkelt med bara en hand. I tvillingsulkyn från Akta Graco sitter båda barnen säkert tack vare två fempunktselar. En robust ram skapar säkerhet och komfort för ditt barn och lekbrickan hindrar småttingar från att ramla ur. Uppfyller kraven i EN 1888:2003.

Stadium Duo är mycket lätt att manövrera i trånga utrymmen och smala passager tack vare dess optimerade bredd. Syskonvagnen blir kompakt ihopfälld, vilket gör det lätt att förvara den hemma eller ha med den i bilen. Det automatiska förvaringslåset gör att ramen förblir ihopfälld.

Upphöjt bakre säte och två suffletter med UV-filter ger optimalt solskydd för varje barn, transparent fönster i suffletten ger bättre sikt för det äldre barnet. Syskonvagnen har även en stor varukorg och låsbara framhjul.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: