En speciell dag!

Idag är det inte bara våffeldagen. Nix! Vad mer?
Dagen vi gifte oss!
 
Efter 16 år tillsammans kändes det som att det var dags.
Alla barnen var med. Det gick snabbt & enkelt i rådhuset i Örebro.
 
Tack till alla ni som grattat oss idag!
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Grattis! 😃

Svar: Tack!
Cim von Wowern

2017-03-25 @ 19:12:58
Postat av: Isabel

Nä men vad roligt. Stort grattis 🎉 så härligt hur alla kan välja själva hur man vill göra med saker och ting.

Vi gjorde lite motsatsen och gifte oss efter bara 9 månader tillsammans. Alla tyckte såklart vi var galna men det struntade vi i 😊

Svar: Ja precis. Man gör som man vill. Vi har inte ens ringar. Men barn planerade vi efter några få veckor ihop & se, det blev ju bra ändå! 😊
Cim von Wowern

2017-03-25 @ 21:48:15
Postat av: Jenny Lindgren

Stort grattis 😃😻👰💑

Svar: Tack! :D
Cim von Wowern

2017-03-26 @ 16:14:14
Postat av: Frida

Stort grattis!

Svar: Tack :)
Cim von Wowern

2017-03-26 @ 18:24:52
Postat av: Anonym

Grattis! Vilket härligt lugnt sätt att vigas på. Skulle jag göra om vårat bröllop hade jag också valt att bara ha min man och våra barn. Ska ni ha ringar eller skippar ni det? Vad hade ni på er när ni vigdes? Den tröjan du har på bilden? 😉 min minsting börjar förskola i aug då dagarna tar slut då. Han kommer vara 2.5 år då. Jag har inget jobb att gå tillbaka till utan har bara gått på timmar innan i vården. Vill inte gå tillbaka till det. Men måste komma någonvart nu och skaffa en bra utbildning och jobb. Åren går och det blir ju inte lättare ju äldre man blir. Tänker aldrig du på tiden efter mammaledigheten och stress över att du inte vet vad du vill bli? Att behöva söka jobb vid 40 och kanske inte få nåt då för det är ju inte det lättaste. Och barnen börjar fsk och inga barn är hemma längre?

Svar: Hej! Tack. :) Ja det var väldigt enkelt & lugnt, vi ville inte göra någon större grej av det. Ingen av oss gillar att "stå i centrum". Vi har inte bestämt ang. ringar ännu, vi får se vad det kan tänkas bli... man kan ju alltid tatuera ringar eller liknande också. Jag hade inte den tröjan, den hittade jag av en slump när jag kom hem. Letat länge efter den! Ang. jobb osv, "måste komma nån vart"-tänket gäller inte för alla. Jag har aldrig känt att jag missar något. Självklart kommer det en tid då barnen inte kommer att bo hemma men tiden är nu & för oss funkar det inte om båda ska jobba. Jag vill heller inte ha något halvtidsjobb som egentligen betalar för pendling, fritids & dagis... Då kan jag lika gärna vara hemma. Mammaledig är jag ju heller inte, jag är hemma ändå. Isis kommer inte att börja på dagis (3 timmar/dag) förrän hösten 2018. Jag kommer att vara hemma då med, det är så pass lite tid. Det var likadan när Oxy var 3 år, då gick han (precis som nu) 8-11, då var jag höggravid & det var skönt att få vila hemma den tiden.
Cim von Wowern

2017-03-27 @ 08:08:24
Postat av: Anonym

Stort Grattis🎉😀

2017-03-27 @ 10:14:56
Postat av: Anonym

Jag förstår vad du menar. Det är väl fantastiskt att få tillbringa all sin tid med barnen det hade jag med velar fortsätta med. Men det skulle kännas tråkigt och jobbigt att då min sgi skulle sjunka i bott. Har en helt ok nu pga en ganska bra tidigare lön. Och sen vill jag känna att jag har jobb OM något skulle hända min man. Men visst känns det jobbigt att behöva tänka på det. Det är otroligt skönt att gå hemma i sin bubbla och vara föräldraledig... bästa tiden i livet.

Svar: Jag hade säkert känt annorlunda OM jag hade jobbat innan barnen, men jag var 17 år när jag blev gravid med Star så jag har inget SGI att hålla uppe. ^^,
Cim von Wowern

2017-03-27 @ 11:13:38
Postat av: Charlotte (jag som skrev på Bloggbevakning :-))

GRATTIS - vad roligt!
Vi gifte oss när barnen döptes så det blev en överraskning för alla, kändes lagom för då hade vi ändå de närmsta där men slapp allt det jobbiga som att öppna presenter när alla tittar på, haha!

Och till hon ovan: Om du vill jobba enbart för att det kan hände din man ngt - varför inte skaffa bra försäkringar? Vi har ett bra försäkringsskydd som gör att jag inte behöver jobba om det skulle hända min man ngt. Nu jobbar jag deltid mest för att jag tycker det är roligt men jag behöver inte jobba om jag inte vill men ja, nu passar det eftersom alla barn ändå är i skolan mellan 8-13 och så är jag hemma när de kommer hem :-)

Svar: Låter smart! Vi döper inte barnen så vi kunde inte göra så, hehe.
Precis. :) Jag stod även innan giftermålet på hans livförsäkring t.ex, så att det inte går till barnen utan till mig så vi har att leva på ett tag medans allt annat fixas runt om. Nu kommer vi ju få varandras pension också, den som överlever den andre. ;)
Cim von Wowern

2017-03-28 @ 19:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: