Så var det klart.

Så där ja, då har jag skrivit på anställningspapperna & visats runt. Tisdagar & torsdagar är då jag ska städa, så det är inget stort så. Men känns helt ok! Jag har aldrig arbetat som lokalvårdare så jag fick se på när en annan var där idag så jag vet vad som ska göras, hur olika saker sköts osv. På torsdag ska jag dit & göra det själv för första gången. :) Det var ok att ta med Isis om det krisar men jag känner att första dagen så vill jag fokusera på att göra det jag ska så jag får in lite rutin på allt, så då passar farmorn henne här precis som idag. Det hade gått bra, dom hade varit ute & lekt lite. Isis är inte alls lika blyg ute som hon kan vara inne.
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Lindgren

Vilka härliga rosa färger på en go tjeja 🦄🐩🐖🌸🍦🍭

Svar: :D
Cim von Wowern

2017-06-13 @ 14:45:46
Postat av: Anonym

Vad får du i lön :p?

Svar: Varför ska jag svara på det? Är inte väsentligt. Jag tog arbetet för erfarenheten, inte lönen.
Cim von Wowern

2017-06-13 @ 19:04:28
Postat av: Anonym

Faktiskt bara genuin nyfikenhet. Löner är ju inget hemligt och inget att skämmas för. När jag började inom äldreomsorgen hade jag 108:- i timmen. Är inte kvar inom äldreomsorgen men har nu en lön på ca 150:- i timmen om man slår ut månadslönen :)

Svar: Inte hemligt alls, men det känns underligt att frågan kommer när du väljer att vara anonym. ;) Jag tjänar 130:- i timmen, tror jag det var.
Cim von Wowern

2017-06-14 @ 08:20:55
Postat av: Frida

Så kul! Grattis till jobbet :-)

2017-06-15 @ 22:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: