....en barnklädestokig sexbarnsmamma.

Hej då dagis.

Kategori: Vardagen

Igår var det varmt efter att ha regnat till & från ett par dagar. Det blir nog samma idag för det är redan +15 ute. Seven tar med en kompis hem efter skolan, det blir första gången på det sättet för honom. Seven har kommit på ett bra sätt att kommunicera med sina vänner - via WhatsApp. :)
 
Idag är det sista dagen någonsin på dagis för Oxy, så när jag hämtar hem honom senare idag ska vi ta med oss allting hem & säga hej då till fröknarna. Sen är det 1 års paus från dagis innan det är Isis tur. Det känns rätt skönt, är lite trött på att gå vägen till dagis. ;)
 
Sen idag ska jag upp & köra mitt första jobbpass, så farmorn kommer hit om en timme & passar Isis under tiden.
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-06-15 | 07:33:07

    Hon ska inte börja lite smått på dagis nu i höst istället då så du lättare kan jobba? ☺

    Svar: Nej, hon ska börja nästa höst, då 15 timmar/vecka. Nu under sommaren finns det någon som kan passa henne den stund det tar eftersom att både barnen & K är lediga. I höst får vi fundera ut nåt annat, troligen får Isis följa med ibland (har kollat med personalen om det är ok) & ibland får farmorn passa.
    Cim von Wowern

  • Anonym säger:
    2017-06-15 | 11:40:26

    Ok du känner hon är för liten nu i höst? Finns det möjlighet att få nåt längre/fast jobb där? Ska det bli kul att prova arbeta? Eller känns det nervöst?

    Svar: Ja jag tycker att hon är för liten ännu. 3-3½ år har känts bäst för oss. Nej just nu blir det inte mer än detta & som det ser ut nu skulle det vara svårt att få ihop mer tid till det. Dock samlar jag ju på mig en erfarenhet & merit till senare i livet. Det var både kul & nervöst idag men helt ok. Skönt att ha 1:a dagen gjord.
    Cim von Wowern

  • Anonym säger:
    2017-06-15 | 11:41:54

    Ska k ta både semester och föräldraledigt i sommar eftersom han kan vara ledig hela sommaren? Skönt hur dom helst.

    Svar: Nej han är ledig Juni-Aug enligt sitt schema. :)
    Cim von Wowern

Kommentera inlägget här:

RSS 2.0